Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday 26 May 2011

Keputusan Sudirman Cup - 26 May 2011


Malaysia?? /no.. /floor... Bye-bye... Tapi takpe...Usaha-usaha lagi di perlawanan yang lain.. Tetap sokong MALAYSIA... MALAYSIA BOLEH!

Semi-final 1 - China vs India
Semi-final 2 - ??? vs ???

Segmen #2 Blog Oh Blog : Aktiviti 2- Saya Suka Entry Ni

Nak Join klik HEADER

Blog ni, saya suka entry kereta paling comel dan kecik.. Kenapa?? Sebab kereta tu memang comel dan kecik.. Hehehe.. Cute je tengok gambar kereta tu... Kalau dapat kereta tu mesti best... Dekat tempat jalan kaki pun boleh bawa kereta tu... Hehe... Memang sesuai bagi orang yang malas nak jalan kaki.. Hehehe...Akhirnya... Jumpa pun entry yang menarik perhatian saya... Huhu.. Lama betul nak cari.. Entry ni yang best... Kunci Kejayaan di Dunia dan Akhirat.. Korang baca and amalkan, insyaALLAH akan berjaya di dunia dan juga di akhirat... Amin...


http://nazihanali.blogspot.com/2011/05/egmen-2-blog-oh-blog-aktiviti-1.html


Remaja yang Hidup Macam Raja! Entry ni memang best.. Tak sangkakan... Ada juga remaja yang hidup macam ni?? Alhamdulillah.. Itu rezeki diorang... Orang macam kita ni pun, kenelah bersyukur juga... Sebab ALLAH dan tentukan rezeki kita... Yang penting, kita kenelah berusaha! :)

Tengok kat Youtube

Bestkan ada youtube.. Lebih-lebih lagi nak tengok sinetron Indonesia.... Dah lah episode panjang sangat.. Pastu satu hari satu jam je.. Nak menunggu memang bosan kan?? Sebab tu saya suka tengok dekat youtube.. Kalau cerita tu tak best.. Tengok last episode terus.. Episode-episode lain tak yah tengok... Haha..
Kalau cerita tu best, tengoklah kat youtube... Lebih-lebih lagi boleh skip part yang kita taknak tengok.. Haha


Tengok Pengantin Remaja kat youtube... Muhahaha...

Segmen #2 Blog Oh Blog : Aktiviti 1: Teringin Nak Kembali Ke Detik Itu

Nak Join klik HEADER

Teringin kembali ke detik itu : 

Saya ingin kembali ke detik persekolahan... Huhuhu... Rindu dengan kawan-kawan sekolah... Lebih-lebih lagi rakan sekelas... Paling best masa form 4 dan form 5... Sebab form 4 dan form 5 student-student sama... So, saya dengan rakan-rakan 2 tahun sama kelas... Best sangat time ni... Study sama-sama nak SPM... Borak-borak time study... Hehe... Cikgu-cikgu pun sama... So, 2 tahum dengan cikgu yang sama.... Huhuhu... Rindu sesangat... Nak kembali ke detik itu!

Segmen Review Bersama Izzaty Hendry

Nak joinj tekan HEADER

Sebab Zaty kena review blog saya : Nak denga pendapat Zaty tentang blog saya... Nak tahu kelebihan and kekurangan blog ni.. Hehe..

Tarikh tutup : 10 Jun 2011

Keputusan Sudirman Cup - 25 May 2011


Malaysia.. :(... Takde benda nak cakaplah.. /floor... Walau apapun... Usaha lagi ye! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...