Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday 12 April 2011

Let's Change

Assalamualaikum... /hihi

Perhatian kepada readers semua... Saya sudah menukar background... Dengan ini, background saya sudah menjadi whitey..... Putih!!!!

Kenapa??? Sebab saya nak macam tu... Ini blog saya.. Suka hatilah... Hahaha... Takdelah... Gurau-gurau je... Janganlah marah.... Hihi... Sebab nampak lebih simple... Bersesuaian dengan Blog Title saya : Cute Simple...

And I think, this blog sangat simple and sangat cute macam penulis blog ini... /wahaha

*SEBELUM*

*SELEPAS*
MissUnknown : Korang jangan rasa peliklah dengan Aiisyah... Dia memang weird person pun. Tak tahu nak cakap apa.... /dignose

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan.

Nak join klik SINI

Bersempena dengan pembukaan rasmi Universiti Blogger Malaysia, pihak pengurusan sangat mengalu-alukan kehadiran para siswazah sekalian. dan bersempena itu juga, pihak pengurusan ingin mengadakan satu Minggu Orientasi sebagai pembuka acara bagi universiti kita ini.

Macam biasa lah. tak kenal maka tak cinta. so, untuk minggu orientasi ini, pihak universiti hanya ingin para siswazah sekalian untuk memperkenalkan diri anda masing-masing. berikut antara butir-butir yang perlu diisi secara mandatori (wajib) :

  1. letakkan banner UBM dalam entry anda.
  2. nama anda dan nama blog anda.
  3. sejak bila mula berblog.
  4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
  5. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

Tarikh Tutup bagi penyertaan ini : 13 April 2011 (rabu)
15 April 2011 |12.00 Tgh Mlm (jumaat)
14 April 2011 |12.00 Tgh Mlm (khamis) (asyik tukar je... dah habis dah)

Pendapat terbaik akan dikongsikan sebagai entry khas di UBM. Selain itu, anda juga boleh mengajak rakan-rakan yang lain menyertai Minggu Orientasi ini dan sekaligus menyertai universiti kita ini dengan menyebarkan kepada mereka mengenai perkara ini (tag).

UBM : sila tinggalkan link penyertaan orientasi anda didalam ruangan komen. TQ

Nama saya : Siti 'Aiisyah Gazali (aiigaz)
Nama Blog Saya : Cute Simple
Saya mula berblog sejak Disember 2009.
Pandangan saya mengenai dunia blog darsawarsa kini ialah dunia blog memang best. Dapat berkenalan dengan ramai kawan baru.. :).. Selain itu, dapat menambah bahan bacaan.. Hehehe.. Boleh membaca blog orang lain itu sangat seronok!
Pandangan saya mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini ialah seronoklah kot sebab baru first  time kan??

Jom ramai-ramai jom UBM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...