Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday 26 October 2011

Tambah Aktiviti

Ok, tambah aktiviti sayauntuk cuti sem ni. Disebabkan saya telah join segmen kancil dan saya telah menceritakan pasal Sakura... Saya telah membuat keputusan nak tengok cerita Cardcaptor Sakura.. Hohohoho... Sangat rindu dengan cerita Sakura ni. Sakura merupakan cerita Anime yang paling best and yang paling saya suka..


Guys, jom tengok cerita Cardcaptor Sakura ! Best sangat... Walaupun dah pernah tengok masa zaman kanak-kanak.. Nak tengok lagi... Teringat zaman kanak-kanak ;)

Gulp ! Scary~


Gulp ! Scary~ Huhuhu... Kepada semua pembaca... Doakanlah kejayaan saya and rakan-rakan saya..

"Ya Allah, berikanlah kejayaan kepada kami di dunia dan di akhirat.. Mudah-mudahan kami mendapat keputusan yang cemerlang... Amin"

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Nak join, klik gambar

 1. Letak header BENASHAARI.COM
 2. Tajuk : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER , kemudian linkkan ke entri ini.
 3. Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda berblog
 4. Siapakah idola di dunia blog ini ?
 5. Siap.. tinggalkan url entri anda di ruangan komen entri ini..

  Ceritakan serba sedikit mengenai blog saya

  Blog saya ni, kebanyakannya pasal aktiviti harian saya. Pasal diri saya sendiri, keluarga saya, dan kawan-kawan saya. Blog ni pun saya cerita pasal sukan. Terutama sekali badminton sebab saya die hard fan badminton.. Hehehe... Bola sepak pun ada juga.. Manchester United, Selangor, Terengganu, dan sebagainya.
  Blog saya ni pun, saya ada join segmen or contest. Kalau takde kerja.. Takde benda nak cerita kat blog ni, selalunya, saya hanya join segmen. Tu pun kalau rajinla.. Hehe

  Kenapa saya berblog

  Berblog untuk orang baca blog saya.. Hehe.. Seperti yang saya tulis tadi, blog saya ni saya menceritakan pasal diri, keluarga, dan rakan-rakan. So, kenangan saya bersama mereka tidak akan dilupakan. Bila saya baca balik entry-entry lama saya, saya akan teringat balik perkara-perkara yang berlaku bersama mereka.

  Siapakah idola di dunia blog ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...