Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday 24 October 2012

APPRECIATION NIGHT | TA'ARUF WEEK


Appreciation Night..

Malam penghargaan buat semua committee Ta'aruf Week, 2012/2013..

Tanggal 28 September yang lalu, adalah buat dinner untuk menghargai all the committees yang dah bertungkus-lumus menjayakan minggu ta'aruf di Center for Foundation Studies, International Islamic University of Malaysia (CFS IIUM), Petaling Jaya


Masa bulan Jun yang lalu, students baru daftar.. Students yang baru habis SPM.. Dapat result UPU diaorang kat UIA.. So, adalah committees yang membantu adik2 ni pada hari2 pertama mereka di UIA.. Ta'aruf Week ni lebih kurang macam minggu orientasi jugalah.. Ta'aruf bererti berkenalan.. So, memperkenalkan adik2 baru dengan UIA..
Well, I'm the one of the committees.. Hehe.. So, I'd join this dinner.. Ya ALLAH, rindu sahabat-sahabat saya especially yang sama biro dengan saya, biro exam.. Dapat bertemu kembali, memang best! Sangat best.. Lama kot xjumpa.. Yela, kita dah kat Gombak dan ramai kawan2 saya still kat PJ.. Huhuhu.. Habis je Ta'aruf Week tu, memang dah xjumpa.. Tapi, dengan adanya malam penghargaan ni, dapat bertemu kembali.. Yay!

InsyaALLAH, kebanyakan rakan2 saya ni dah graduate from CFS.. Maybe boleh dapat jumpa kat Gombak.. Next year bulan 2.. Jumpa korang, ye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...