Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 31 January 2013

Cuti Sudah Sampai ke Penghujungnya

Alhamdulillah

30 January 2013

Tarikh bersejarah untuk saya sebagai student yang baru je tamat 1st year 1st sem.. Another 7 sem to go.. InsyaALLAH!


Tarikh bersejarah tu, result keluar. Setelah bersabar berjam-jam dengan portal UIA yang selalu server down. Pastu ada masalah-masalah yang lain juga, Alhamdulillah. Selesai with my 1st sem. Pass. Boleh teruskan ke 2nd sem.

Senyuman itu, menunjukkan diri saya. Biarpun orang lain bersedih. Biarlah kita tersenyum. Sebab senyuman ni kadang2 mampu membantu orang sekeliling kita. Betul tak?

Tahniah kepada anda2 semua. See you soon!

And kelas for new sem is next week! 4th February. Oh, yang happy next week balik rumah lagi sebab cuti Chinese New Year. Hohoho

8 comments:

hainom OKje said...

So tak leh le on 9 selalu aisyah...huhu

Hanif Idrus said...

Wah..dari gambar sampai senyum ke pipi...hehehehhe
Tahniah yek...
Good luck !!

rozssalovepink said...

selamat bcuti.. jan lupa ole2.. hehehe...

hainom OKje said...

Singgah mlm sini jenguk aisyah...

Ismail Marzuki said...

Result mcm mana?

Mymy Mushie said...

Hadiah hampir bernilai RM300

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

KorN said...

result cemana? okei? harap2 mcm tu lah

tirahzairi said...

chaiyok!!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...