Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Nak Join Klik SINI

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..

Karektor kartun yang saya minat ialah Sakura dalam cerita Cardcaptor Sakura sebab dia comel + cute...


Comel tak?? Comelkan.... Kartun ni memang minatlah masa kecik-kecik dulu... Sekarang pun minat lagi... Cerita dia pun best.... Pastu, semua karakter dalam cerita ni semuanya cute-cute... Tapi, Sakura is my favourite...

Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..

Kartun paling saya tak minat langsung nak tengok ialah cerita NARUTO!!!! Cerita ni tak minat sebab tak best... ngee~


Hahaha... Rasanya cerita ni sesuai untuk lelaki kot... Cause dia pasal lawan-lawan... So, tak minat sangtlah...

Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... )

Jika aku SUPERHERO, AKU NAK JADI Shadowcat... Watak yang ada dalam cerita X-men....



SHADOWCAT kuasa dia boleh tembus dinding... So, kalau ada bahaya je... Tak payah susah-susah nak lari... Tembus je dinding yang ada... Hehehe

Ok.... Dah siap... :)

16 comments:

mcm ni lah said...

wahhhh mmg dah jangka mmg tak ske tgk naruto nyer, jom jengah2 saye nye entry baru je siap pasal segmen ni

wanie misa amane said...

Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Hazrina Erin said...

cadcaptor sakura pun suka gak!! semua kartun suka ni..camne..heheh :P

jom baca sy punya^^
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

saya YANA said...

Yana pon tak suka naruto..

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Hani Suraya said...

same la xske naruto..

hehe..

umie said...

terjah dari blog brader ben...
i follow...singgah2 la kat blog saya
http://sitiumairahsaat.blogspot.com

Wafiy Suzly said...

alamak, naruto best la,huhu

Chegu Zubir said...

naruto bosanla..huhuhuhu


im new follower of u

Gagal Bercinta itu Kenangan Indah

IdaNurFieyda said...

dtg singgah n follow shadowcat..hehe (^__^)

solo molo said...

dah lama tak tengok sakura...
sakura comey !!!~



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

fashah84 said...

seronok tgok kartun..ingt zaman kanak2 dulu..sampai kena tibai ngan mak br gerak buat keje lain..hehehe..

maiza love said...

hai singgah dari segmen abg ben..x suka gak tgk naruto hehe..

Puteri Kasih said...

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

c-tea said...

shadow cat....hehe...seronok jadi pembaca baru blog awak....salam kenal..
video penuh maharaja lawak minggu-3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...