Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 20 October 2011

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya

Nak join, klik atas

  • Letakkan banner/badge ini dalam entri anda, nak letak header blog ini pun boleh. Linkkan ke entri ini.
  • Cuba ceritakan bagaimana anda boleh bermula membuat blog, dan siapakah yang mendorong anda untuk terus berblog. Nyatakan beberapa orang blogger yang memberikan semangat untuk anda terus berblog.
  • Okeh. Dah siap, tinggalkan link entri anda tu dalam kotak komen ehhh.
Bagaimana saya boleh bermula membuat blog? Sebab abang saya. Dia ada blog. So, terpengaruh dengan dia, saya pun nak try buat blog juga. Alhamdulillah, sehingga hari ini, saya masih berblogging

Siapakah yang mendorong saya untuk terus berblog? Saya sendiri. Hehe. Minat nak berblog. So, dorong diri sendiri jelah. Hehe

Beberapa orang blogger yang memberikan semangat untuk saya terus berblog :

13 comments:

lieynanilaz said...

keep it up...teruskan berblogging ye dik...:)..bagi semangat nih!!

Eza Boom Boom :) said...

Datang minat dari abang..bagus....happy blogging yer...Eza singgah sini dari segmen yang sama. :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

smilenajah93 said...

singgah sini ! :)

HafizRahim said...

Singgah dari entry yang sama

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Segmen HasrulHassan.Com - Inilah blog saya"

salwaismail said...

Hi! Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

Kancil 8349 said...

teruskan usaha kamu...semoga menjadi blogger yang hebat...

kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

masz86 said...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

eyryn said...

ryn singgah cnie dari segmen same !
hehe.. teruskan b'blogging dear !
hehe :)

nurul nabila bt medan said...

singgah jap! dri segmen sama ^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dari segmen yang sama..kita satu group..salam perkenalan :)

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
dah follow awak ^^

dah join segmen genk??Kalau belum marilah join

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK[tinggal dua hari lagi!!hehe]

New Entri:
GENK DI BELGIUM

Amalina said...

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Aziela said...

Datang terjah dari segmen yang sama. Sorry lambat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...