Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 30 May 2011

Student UIA

Alhamdulillah, saya sudah menjadi pelajar UIA.. Dah siap dftr.. Pukul 6 nnt ada aktiviti.. Sekarang lepak2 with my new friends..

Sunday, 29 May 2011

Tahniah China!

(malas nak letak gambar) China dah menang Sudirman Cup..(3-0) lawan denmark.. Tmpt ke-3 korea n indonesia ;)

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER

Nak Join Klik HEADER

Klik SINI... Hehe

Hari Ini 29, Esok 30

Disebabkan hari ni 29 May 2011... Saya sibuk packing barang untuk masuk university esok... Huhuhu.... Banyak pula barang kena bawa... Sampai dua beg penuh dengan pakaian.... Hehehe

*haha.. gambar google je.. malaslah nak tangkap gambar sendiri*

Perasaan sekarang ni, sama macam nak ambil SPM or nak ambil keputusan SPM... Nervous.. Berdebar-debar... Dup... Dap... Dup... Dap... Tapi, pada masa yang sama, I feel happy... First time kot nak duduk asrama... Selama 17 tahun duduk rumah, akhirnya, dapat gak pengalaman nak duduk asrama.. Apalah rasanya bila dah duduk asramakan??

Kenapa guna nama blog tu by MTT

Nak join klik Header

Nama blog saya ialah Cute Simple... Kenapa?? Kat header saya dah tertulis... Cute itu saya, Simple itu blog... So, saya ni memang cute and my blog ni memang simple... Hehehe... Dari mana dapat idea ni?? Entahlah... Memang susah nak buat nama blog ni... Last-last, sebab saya suka cakap diri sendiri cute and saya nak buat my blog ni sesimple mungkin.... Jadilah Cute Simple... Hehehe

Saturday, 28 May 2011

Saje-saje

Saje-saje nak tulis ni.. Ok /bye

Keputusan Sudirman Cup - 28 May 2011



Final : China vs Denmark
Go go China... /wahaha

Memang tak Boleh Sabar

Hari Rabu hari tu (25 May 2011), saya pergi shopping dengan my mom.. Shopping untuk nak masuk UIA... Konon-konon semua barang yang dibeli nak buka and nak guna masa dah ada kat UIA.. Hoho

Last-last, harini, semua benda nak buka... Bermula dengan gula-gula... Nak bagitahu, sya memang suka makan gula-gula, memang tak boleh nak simpan lama-lama... Kalau dah beli tu, memang kena makan terus.. Hehe..

*gambar google*

Lepas tu nak mandi, memang tak boleh nak sabar jugalahkan... Semua benda nak buka... Sabun and shampoo.. Huhuhu... Dah guna dah tadi... Hee~ Memang takde barang barulah nak bawa pergi UIA nanti.. /wahaha

*gambar google*

*gambar google*


Padahal nak daftar UIA pun Isnin ni (30 May 2011).... Aiisayh, Aiisyah.... Sabar jelah....

Keputusan Sudirman Cup - 27 May 2011


Semi-final 1 : China vs Korea
Semi-final 2 : Denmark vs Indonesia

Bila MALAYSIA takde.. Saya penyokong China sebab ada Lin Dan... /wahaha

Friday, 27 May 2011

Belajar Bahasa Arab

Setelah 5 bulan tinggalkan Bahasa Arab... Lepas ni kena belajar balik.. Minggu depan orientasi kat UIA... Ada exam Bahasa Arab... Kalau score foundation setahun.. Kalau tak, 2 tahun... Huhuhu


Kena study baliklah nampaknya..... Chaiyok! Chaiyok!

Join Review Blog Lagi

Hehe.. Saya join review blog lagi... Oleh Izzati Hendry.. Nak tahu dia cakap apa?? Klik sini


Header lawa?? Comel?? Hehe.. Ni pun baru je buat... Kejayaan di capai tu... Saya dah ubah.. Memang nampak kemas sikit.. Hehe.. Thanks for the review /XD

Actually review semalam... Baru nak tulis hari ni.. Hehe

Thursday, 26 May 2011

Keputusan Sudirman Cup - 26 May 2011


Malaysia?? /no.. /floor... Bye-bye... Tapi takpe...Usaha-usaha lagi di perlawanan yang lain.. Tetap sokong MALAYSIA... MALAYSIA BOLEH!

Semi-final 1 - China vs India
Semi-final 2 - ??? vs ???

Segmen #2 Blog Oh Blog : Aktiviti 2- Saya Suka Entry Ni

Nak Join klik HEADER

Blog ni, saya suka entry kereta paling comel dan kecik.. Kenapa?? Sebab kereta tu memang comel dan kecik.. Hehehe.. Cute je tengok gambar kereta tu... Kalau dapat kereta tu mesti best... Dekat tempat jalan kaki pun boleh bawa kereta tu... Hehe... Memang sesuai bagi orang yang malas nak jalan kaki.. Hehehe...



Akhirnya... Jumpa pun entry yang menarik perhatian saya... Huhu.. Lama betul nak cari.. Entry ni yang best... Kunci Kejayaan di Dunia dan Akhirat.. Korang baca and amalkan, insyaALLAH akan berjaya di dunia dan juga di akhirat... Amin...


http://nazihanali.blogspot.com/2011/05/egmen-2-blog-oh-blog-aktiviti-1.html


Remaja yang Hidup Macam Raja! Entry ni memang best.. Tak sangkakan... Ada juga remaja yang hidup macam ni?? Alhamdulillah.. Itu rezeki diorang... Orang macam kita ni pun, kenelah bersyukur juga... Sebab ALLAH dan tentukan rezeki kita... Yang penting, kita kenelah berusaha! :)

Tengok kat Youtube

Bestkan ada youtube.. Lebih-lebih lagi nak tengok sinetron Indonesia.... Dah lah episode panjang sangat.. Pastu satu hari satu jam je.. Nak menunggu memang bosan kan?? Sebab tu saya suka tengok dekat youtube.. Kalau cerita tu tak best.. Tengok last episode terus.. Episode-episode lain tak yah tengok... Haha..
Kalau cerita tu best, tengoklah kat youtube... Lebih-lebih lagi boleh skip part yang kita taknak tengok.. Haha


Tengok Pengantin Remaja kat youtube... Muhahaha...

Segmen #2 Blog Oh Blog : Aktiviti 1: Teringin Nak Kembali Ke Detik Itu

Nak Join klik HEADER

Teringin kembali ke detik itu : 

Saya ingin kembali ke detik persekolahan... Huhuhu... Rindu dengan kawan-kawan sekolah... Lebih-lebih lagi rakan sekelas... Paling best masa form 4 dan form 5... Sebab form 4 dan form 5 student-student sama... So, saya dengan rakan-rakan 2 tahun sama kelas... Best sangat time ni... Study sama-sama nak SPM... Borak-borak time study... Hehe... Cikgu-cikgu pun sama... So, 2 tahum dengan cikgu yang sama.... Huhuhu... Rindu sesangat... Nak kembali ke detik itu!

Segmen Review Bersama Izzaty Hendry

Nak joinj tekan HEADER

Sebab Zaty kena review blog saya : Nak denga pendapat Zaty tentang blog saya... Nak tahu kelebihan and kekurangan blog ni.. Hehe..

Tarikh tutup : 10 Jun 2011

Keputusan Sudirman Cup - 25 May 2011


Malaysia.. :(... Takde benda nak cakaplah.. /floor... Walau apapun... Usaha lagi ye! :)

Wednesday, 25 May 2011

Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger- Aktiviti 2

Nak join klik HEADER

Saya kumpulan 2 : 


Blog ni sangat comel... Hello Kitty... Saya memang suka Hello Kitty sebab saya suka kucing.. Hehe.. Nak komen apa, ye?? Saya ni memang tak pandai nak komen-komenlah... Blog ni memang lawa... Ada music... Music dia pun sedap untuk didengar.. Hehe...


Blog ni warna pink... Kebanyakan blog yang saya tengok semuanya warna pink... Ada gambar monster.. Monster apa tu??  Saya tak tahulah.. (Monster tu pun warna pink.. Selalunya nampak warna coklat).. Blog dah cantik.. Post pun dah cantik... Takde benda lain lagi dah nak komen.. Hehe



Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger- Aktiviti 1 : blogwalking

Nak join klik HEADER

"Saya dah blogwalking ke semua link peserta... Dah dapat kenal blogger baru"

Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger

Nak join Klik HEADER

SAYA NAK KENAL DENGAN BLOGGER LAIN ;)

Amanah dalam Cinta vs Pengantin Remaja

*amanah dalam cinta*

Versus

*pengantin remaja*

Siapa menang?? Of courselah Pengantin Remaja! Muhahaha...

Erk?! Apa yang Aiisyah Merepek ni?? Well, sekarang ni kat tv ada dua cerita sinetron yang ditayangkan pada waktu yang sama... Tv 3 and astro ria... Pukul 2 petang... Start pun hari yang sama (23 May 2011)...

Memang tak tahu nak tengok cerita apa... Hero kedua-dua cerita... Sama... Christian Sugiono...

*hensem tak??*

Last-last, pilih cerita Pengantin Remaja... Nak tahu kenapa?

  • Heroin dia dah kenal, Alyssa Soebandono (yang Amanah dalam Cinta tu tak kenal)
  • Cerita ni lagi pendek daripada Amanah dalam Cinta... /wahaha
  • Cerita ni kelakar... Takde banyak nangis-nangis... Kalau macam Amanah dalam Cinta tu, heroin mesti banyak nangis... Malas nak tengok...


Tu jelah kot... Jom tengok Pengantin Remaja


Tuesday, 24 May 2011

Keputusan Sudirman Cup - 24 May 2011


Malaysia?? Esok.. Lawan dengan Indonesia... All the Best :D

Bebelan Saja dah Review My Blog

Nak tahu apa yang Bebelan Saja cakap?? Klik sini


Banyak benda yang dikomenkan?? Hehe.... Warna apa yang sesuai untuk tulisan kat tengah tu... Saya pun tak tahu... Korang tahu tak?? Macam mana nak perbesarkan kawasan post?? Tak reti... Siapa reti??

Huhuhu... TOLONG!

Monday, 23 May 2011

Keputusan Sudirman Cup - 23 May 2011


Malaysia... Tahniah.. Goh Liu Ying/Chan Peng Soon (mixed doubles) je yang kalah... Takpe... Boleh usaha lagi... All the best!!!!!

CERITA KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI


Hari ini merupakan hari cuti. Jadi, saya dan dua orang sahabat saya, lasuhaila dan Eyqasara mengambil keputusan untuk berjalan-jalan dan membeli-belah di Time Square. Kami  telah mengambil keputusan untuk menaiki train ke sana...

Kami telah berjanji untuk berkumpul di tempat ERL tepat jam 9.00 pagi... Tapi, hanya saya sahaja yang sudah sampai di situ... Kelibat rakan-rakan saya tidak kelihatan.. "Mungkin mereka tak sampai lagi" bisik hati saya.

Disebabkan saya malas untuk call lasuhaila dan Eyqasara, jadi saya pun duduk di bangku kosong dan membaca novel 'Pick Me UP' oleh Zoe Rice... Sedang seronok membaca, tiba-tiba saya terdengar ada suara perempuan...

"Assalamualaikum" kata permpuan itu.... Salam itu ditujukan kepada saya... Saya menutup buku dan menjawab salamnya.... Saya pelik.... "Siapa pulak permpuan ni?" Saya menjawab salam perempuan tadi tetapi dalam fikiran terfikir-fikir siapalah dia...

dia tersenyum, seperti mengerti apa yang sedang saya fikirkan dia memperkenalkan dirinya sendiri... "Awak aii gazali kan?? Saya sukasuki.. Takkan dah lupa kot??"

Oooo... sukasuki... Baru saya ingat... Saya mengenali dia setahun yang lepas.. Di tempat yang sama juga... Kejadian rompakan di dalam train yang hampir meragut nyawa saya... Abang dia, ary ariasputera telah menjadi hero untuk menyelamatkan nyawa saya... Entah kenapa.. Sejak kejadian itu, saya rasa nak jumpa dengannya lagi...

"Haha... Mestilah saya ingat... Tak sangka jumpa lagi.. Sorang je ke??" Saya berharap jawapan yang akan diberikan tidak akan mengecewakan saya.. (Hehe... Berharap sangat dapat jumpa dengan ary ariasputera lagi) "Taklah, saya datang dengan abang saya. Itu dia." Jawapan yang sepatutnya menggembirakan hati saya bertukar menjadi sedih apabila saya melihat ke arah yang ditunjukkan oleh sukasuki. ary ariasputera sedang bergelak-ketawa bersama perempuan lain sambil berjalan ke arah kami.

"Hai."  Sapa ary ariasputera pada saya... Saya hanya menjawab dengan suara yang perlahan... "Perkenalkan, tunang abang ary ariasputera dan bakal kakak ipar saya, fara" Kata sukasuki memecahkan kesunyian antara kami... "Oh, yeke?? Tahniah" Saya berkata... Entah mengapa, pada saat itu juga saya berharap lasuhaila dan Eyqasara datang secepat yang boleh... Saya cemburu, ya, saya cemburu apabila mengetahui ary ariasputera sudah bertunang....

Apbila melihat mereka bertiga rancak berbual seperti terlupa saya ada di situ, saya pergi menjauhi diri dari mereka... Melihat keakraban mereka, dalam hati, saya hanya mampu berdoa supaya ary ariasputera dan fara bahagia untuk selama-selamanya...

"Hoi, termenung jauh nampak??" Tiba-tiba satu tepukan yang agak kuat menghinggap ke bahu saya... Tanpa menoleh belakang pun saya dah tahu... Eyqasara... Rupa-rupanya dia datang sekali dengan lasuhaila... "Kenapa lambat??" Saya bertanya... "Bangun lambat" Jawab mereka serentak... Tergelak saya mendengar jawapan mereka... "Dahlah, jom beli tiket... Nanti lambat pula".... Kehadiran teman-teman saya membuatkan saya terlupa dengan sukasukiary ariasputera, dan fara. Bila bersama rakan-rakan, membuatkan saya berasa lebih bahagia...

TAMAT

p/s : Hanyalah rekaan semata-mata...  Sejak habis sekolah, lama dah tak menulis... Huhu  

SEGMEN KREATIF BEN ASHAARI KEMBALI

Nak join klik header

  1. Buat satu entri.. letak header ben ashaari blog ..
  2. Tajuk SEGMEN KREATIF BEN ASHAARI KEMBALI dan linkkan ke entri ini ...
  3. Tinggalkan url entri korang beserta NAMA PENA BLOGGER korang di ruangan entri ini .. tu jer .. hehehe ..
;) terima kasih ... TUTUP JAM 2 PETANG ..

Bye-bye Budak Matrikulasi


Lupa pula saya nak cerita... Hari ni pendaftaran matrikulasi... So, to all my friends and my readers yang masuk matrik tu, all the best.. Belajar elok-elok... Jangan asyik nak main-main je... Saya sangat mencemburui anda kerana anda sudah daftar untuk belajar... Huhuhu...

Kepada yang lain... All the best juga... UiTM pun dah daftar gakkan?? Belajar sungguh-sungguh tau... Hehe..

*entry saya yang ke-200*

Last, Last, Last

Ok, today is my last Monday.. Tomorrow is my last Tuesday... The day after tomorrow is my last Wednesday and so on...

Apasal last??? Yela, last dekat rumah before I have to go to International Islamic University Malaysia dekat Peltaling Jaya for my registration as a student... Orientasi for one week kat PJ... Lepas tu naik bas pergi IIUM Nilai..

*my lil sis and me*

Satu minggu lagi..... Dah tak sabar rasanya... Tapi perasaan takut tu pun still ada juga... Well, saya tak pernah duduk asrama... So, tak tahulah macam mana keadaan duduk asrama ni... Hopefully oklah... Doakan saya, ok..

Sunday, 22 May 2011

Keputusan Sudirman Cup - 22 May 2011

*group stage*

Malaysia?? Belum lagi...

Cawan Sudirman


Sudirman Cup 2011
Qing Dao, China
22/05/2011 - 29/05/2011


Dengan ini, saya ingin mengucapkan all the best kepada pasukan negara MALAYSIA! MALAYSIA boleh!

*chan peng soon/goh liu ying*

*chin eei hui/wong pei tty*

*chong wei feng*

*hoon thien how*

*koo kien kiat/tan boon heong*

*lee chong wei*

*tee jing yi*

Semua gambar google.. Hehe.. ALL THE BEST!!!!!

Saturday, 21 May 2011

YANG MANE SATU NAK PILIH NI

Nak Join Klik Header

1. buat 1 entry khas yang bertajuk : " YANG MANE SATU NAK PILIH NI "
2. korang tepek header ps kat atas tu yeeeee !!!
3. dalam entry korang , korang pilih yang mane satu topik yang nak korang ulaskan .. kalau korang rajin ,, semua topik tu korang ulaskan .. lagi bagos 
1. POMPUAN KAYA ATAU POMPUAN MISKIN 
2. LELAKI KAYA ATAU LELAKI MISKIN 
3. LELAKI PINTAR ATAU KAYA 
4. POMPUAN PINTAR ATAU KAYA 

okay example  :
aku pilih pompuan kaye .. sebab senang ler kalau dh kahwin x yah keje .. kan parent dah kaya hahahaa

4. siap entry korang hantar  kat ps entry yerrrrr ...  !!!
tutup penyertaan : ahad , pukol 05 petang esok 

semua yang join dalam segmen ps .. ps akan listkan dalam 1 entry khas
entry yang best akan ps review

Yang mana satu nak pilih??

3. Lelaki pintar atau kaya

Saya pilih lelaki pintar... Sebabnya, lelaki ni tanggungjawab dia besar... Mereka ada tanggungjawab untuk memimpin... Contohnya, memimpin keluarga.... Sebagai ketua keluarga... Seorang suami mestilah bijak.... Dia perlu mendidik keluarganya... Memimpin keluarganya ke jalan yang diredhai ALLAH... Nak jadi pintar, perlukan ilmu... Tanpa ilmu, pasti lelaki tak boleh melakukan perkara ini... Betul tak??

Jumpa Kawan-kawan

Ahhhhhhhhhhh!!! Tadi jumpa dengan kawan-kawan... Tak tangkap gambar pun... So, ni jelah gambar yang boleh saya letak... From my favourite friend, google.com

*garfield & oddie.best friend*

Tadi pergi Giant kat Bangi. My friend, May, dia yang ajak... Esok dia nak pergi Kolej Kuala Nerang kat Kedah... Nak sambung belajar... So, jumpalah dia sebelum dia pergi...

Kat sana jumpalah Lina (my jiran), Fieqah (my classmate), Hajar and Fatin (my friends)... Jumpalah.. Shopping beli barang-barang nak pergi Kolej... Pastu makan kat restoran RasaMas... Hmmmm... Boleh dikatakan sedaplah...


Huhuhu... Semua orang pun dah nak pergi jauh-jauh... Ada my friends yang dah nak daftar... Hari ni, esok, dan lusa pun ada... Saya, terpaksa menunggu seminggu lagi....... Tired of waiting /nobigdeal

Tukar Header, Again

Look at my new header :


My old header :


/XD

Friday, 20 May 2011

Happy Birthday

Assalamualaikum... /hihi

Hari ni, saya nak wish birthday kat sahabat kelas saya a.k.a. my jiran... Selalunya, kalau birthday orang je, saya post status kat facebook dia je... Tapi, disebabkan my friend ni takde facebook, terpaksalah wish kat sini... Harap-harap dia bacalah (walaupun dah mesej dia tadi)



HAPPY BIRTHDAY TO LINA... SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI...

Nak cerita.. Sebenarnya saya sendiri pun tak yakin hari ni birthday dia.. Haha.. Lupa birthday kawan sendiri... So, saya tanyalah my other friend (also my classmate, Farah)

Me : Hari ni birthday Linakan?
Farah : A'ah, kte pun lupa
Me : Haha.. Jom wish sama-sama

Huhuhu... Teruk betullah... Birthday kawan sendiri pun lupa... I'm sorry!

Rexy: I’m not the bad guy

KUALA LUMPUR: National doubles coach Rexy Mainaky (pic) has clarified that he was not responsible for the decision on not to include Gan Teik Chai-Tan Bin Shen in the team for the world championships, which will be held in London from Aug 8-14.
The Indonesian said that he felt quite uneasy over being seen as the “bad guy” who denied the former national doubles shuttlers the right to compete in the championships and allowed his pair, Mohd Zakry Abdul Latif-Hoon Thien How, to compete by default.
Rexy, who attended a meeting with back-up coach Tan Kim Her, high performance director Datuk James Selvaraj, Badminton Association of Malaysia (BAM) general manager Kenny Goh and secretary Ng Chin Chai last Wednesday, said that a decision was already made when he was asked to name his best pair, based on current form, for the world championships.
Teik Chai-Bin Shen had qualified on merit for the championships together with Koo Kien Keat-Tan Boon Heong as the top 24 ranked pairs in the world at the end of a one-year qualifying period. A country can have a maximum of three pairs if all of them are in that bracket.
But Chin Chai, who is also the coaching and training committee chairman, made a shocking announcement last week on the decision to drop Teik Chai-Bin Shen in favour of Zakry-Thien How.
It drew strong reactions from Teik Chai-Bin Shen and some of the BAM council members from Kedah and Selangor even questioned the rationale behind the decision during an emergency annual general meeting last Saturday.
Some were concerned that the decision was not endorsed by the coaching and training committee and it was done in a haste by a select few.
“The doubles coaches were asked to attend a meeting,” said Rexy yesterday before leaving with the team for the Sudirman Cup mixed team championships, which will begin in Qingdao on Sunday.
“I want to make clear that we, the coaches, did not have the right to drop Teik Chai-Bin Shen because they were not players under our charge.
“The BAM had already decided and we were merely asked to find the replacements. Of course I named Zakry-Teik Chai when asked who were the next best pair to go based on current form and results. They had beaten several higher ranked pairs. And my comparison was only based on the players under my care.”
Rexy said that he wanted to set the record straight on the matter before shifting his focus on the Sudirman Cup in which Malaysia will bid to retain their position among the top four in Division One.
He hopes that his top charges, Kien Keat-Boon Heong, will be able to deliver a point in every tie.
“They are looking more confident after winning the Malaysia Open Grand Prix Gold (in Alor Setar last week),” he said.
“I hope that Koo and Tan will win every match. Their contribution to the team will strengthen our hopes to remain as the top four in this world mixed team event.”
The others in the team are Lee Chong Wei, Chong Wei Feng, Thien How, Chan Peng Soon-Goh Liu Ying, Tee Jing Yi, Lydia Cheah, Wong Pei Tty-Chin Eei Hui and Vivian Hoo.
Malaysia have been drawn in Group B of a 12-team Division One competition with Indonesia and Russia.
The top two teams from the four groups advance to the elimination round in which a fresh draw will be made.

Courtesy of The Star

Thursday, 19 May 2011

Jalan-jalan 17 May 2011

Pada 17 May 2011 (sehari selepas hari guru)... Saya ada pergi jalan-jalan with my classmates and my friends yang kelas sebelah.. Haha... Faham tak?? Hehe... Saya kelas B, my friends yang kelas sebelah tu A..

Saje nak jalan-jalan.. Sebelum masing-masing masuk university... So, kitaorang pergilah rumah cikgu-cikgu yang terletak di Nilai and Bandar Sri Putra...

Mula-mula tu, pergi rumah cikgu BM saya masa saya form two... Huhu.. Memang dah lama tak jumpa... Pergi sana pun di samping nak ziarah cikgu lama, nak bawa my classmate yang merupakan anak cikgu tu...


Then, kitaorang pergilah rumah my form teacher last year... She taught us Chemistry... Actually, my teacher yang ajak datang sebab beliau nak masak-masak... Wow, datang je rumah beliau... Banyaknya my teacher masak.. Ada spaghetti and nasi ayam... I makan spaghetti je... Cause spaghetti is one of my favourite food :D

*kek, my best friend yang bawa*



Lepas dah kenyang makan.... Kitaorang pun pergilah ke rumah my teacher yang ajar BM last year... Hoho.. Pergi sana pun makan-makan lagi... Memang gemuklah asyik makan je... Tapi sangat happy... Lepas makan asyik bergambar.... Sebenarnya memang banyak gambar yang ditangkap.. Tapi saya tak letak semuanya sebab malas.. Hehe


Lastly, pergi rumah classmate I, Aizzah... Sebabnya rumah dia berhampiran dengan rumah cikgu.. So, kitaorang pun singgahlah sekejap sebelum pulang... /wahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...