Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 19 October 2012

Selesai Satu Tugas for My Blog

Ceh, blog pun nak ada tugas ke? Eh, of coursela.. And tugas itu sangat2 penting.. Sure ramai yang tertanya-tanya, apa yang penting sangat untuk tugas dekat blog ni? Updating? Of course! Update itu sangat penting untuk smeone yang ada blog..

But this isn not updating... This is, kunjungi blog2 yang datang blog ni... Yes! Sorry banyak2.. Mohon ampun, mohon maaf.. Ada yang sebulan lebih, baru dapat balas kunjungan.. Lebih-lebih lagi yang join segmen terjah menerjah.. Huhuhhu.. Sekarang baru boleh balas kunjungan yang komen on your blog.. Maaf sekali lagi ye :-P

Fuh, finally, from 10+ comments yang ada kat blog ni, dapat publish satu per satu and dapat mengomen balik blog korang tu.. Hehe.. Harap korang fahamlah, ye.. Student kan? Especially first year student.. Semangat belajar and kurang berblogging.. hehe.. Hari ni dapat mengupdate, berblogwalking, membalas kunjungan pun, sebab dah cuti! ye, cuti! And it is mid-sem holiday... One week holiday.. So, maybe boleh update banyak2 entry.. Kenapa maybe? Sebab tengok pada masa and tahap kerajinan kita nak mengupdate blog.. HAHAHAHA....

Ok2.. Setakat ini sahajalah about my blog.. Next entry, InsyaALLAH, about my life pula.. Apa yang saya buat sepanjang my life as a Degree student.. And it has been more than 1 month saya bergelar Degree student tapi xpernah cerita apa2 pun.. Tunggu~


3 comments:

Hanif Idrus said...

Lega rasanya dah habiskan...hahahahah

Ayuni Khalib said...

Assalamualaikum. Just dropping by.

hainom OKje said...

Aisyah.... rasa dah bayar hutang readerskan bila settle tu semua....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...