Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday, 26 October 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Nak join, klik gambar

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER , kemudian linkkan ke entri ini.
  3. Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda berblog
  4. Siapakah idola di dunia blog ini ?
  5. Siap.. tinggalkan url entri anda di ruangan komen entri ini..

    Ceritakan serba sedikit mengenai blog saya

    Blog saya ni, kebanyakannya pasal aktiviti harian saya. Pasal diri saya sendiri, keluarga saya, dan kawan-kawan saya. Blog ni pun saya cerita pasal sukan. Terutama sekali badminton sebab saya die hard fan badminton.. Hehehe... Bola sepak pun ada juga.. Manchester United, Selangor, Terengganu, dan sebagainya.
    Blog saya ni pun, saya ada join segmen or contest. Kalau takde kerja.. Takde benda nak cerita kat blog ni, selalunya, saya hanya join segmen. Tu pun kalau rajinla.. Hehe

    Kenapa saya berblog

    Berblog untuk orang baca blog saya.. Hehe.. Seperti yang saya tulis tadi, blog saya ni saya menceritakan pasal diri, keluarga, dan rakan-rakan. So, kenangan saya bersama mereka tidak akan dilupakan. Bila saya baca balik entry-entry lama saya, saya akan teringat balik perkara-perkara yang berlaku bersama mereka.

    Siapakah idola di dunia blog ini?

33 comments:

ANA FARHA said...

akak singgah sini melawat..

c genk bah ne said...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

fuuyooh said...

Salam kenal :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

||aLeaSaRa|| said...

krupp krapp kunyah muruku jom meriahkan segmen ni :)

p.s-->mjlh nur jejari runcing ada tau!

saya cello191 said...

diari on9 la tu...^^

ceritera ouhhmiera said...

Hye hye !

Jemput ke blog miera :)

cerita best said...

tq sbb sudi sinngah blog pakjo

CikHoneyBee said...

goodluck dear :)

Tiramisu Fatiema said...

jalan sini..salam perkenalan..tq

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Nadiah Jahari said...

Hai ,selamat berkenalan .Jemputlah singgah ke blog Nadiah ;)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Cik Lyeen said...

dtg dr segmen yg sma..slam kenal^^

Afaf CyNofa said...

singgah dr segmen abg ben..(^___~)

SoLy SoLicious said...

jalan2 sini :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

izamin said...

selamt berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cik eyqa :) said...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

Lyana M said...

follow here dr segmen abg ben.

http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com/

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

anGah said...

nape cik jejari? hehe

Izzan Zain said...

salam perkenalan...happy blogging

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

Lyana M said...

kunjung bls n follow here.
dr segmen abg ben jugak.
:D

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

syahirah said...

slm perkenalan :))

sggh dr segmen
ada kelapangan sggh2 la blog sy yer :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...