Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 7 October 2012

Assignments, Quizzes, dan Exams

Orang kata, bila dah jadi student ni, kita akan bersahabat baik dengan assignments, quizzes, dan exams... Huhuhu.. Ya, saya mengakuinya.. Sekarang semua busy dengan assignments.. Discussion sana, discussion sini.. Sampai malam pun ada... And then, ada quizzes pula.. Kena study, study and study.. Examnya pula.. Pejam celik pejam celik, dah nak mid-sem exam dah.. Serious saya cakap, rasa macam baru je daftar, tiba2, dah nak exam next week and next two weeks.. Huhuuhu... So, masa saya sekarang ni banyak menghabiskan masa dengan bukulah.. And sangat2 merajinkan diri ke library untuk study.. Nasib baik dekat dengan bilik library tu.. Hehe.. So, rajinlah sikit.. Tapi, online tu selalu jugalah sebenarnya.. Dan tension belajar, dah penat membaca.. Onlinelah jawapannya.. Huhu.. Lebih2 lagi sem ni banyak subjek membaca (student economics macam saya ni xsuka subjek membaca) Mengira lagi best, xmengantuk.. Hehe..

Oklah, sampai sini jelah dulu.. Lagi 2 minggu saya cuti mid-sem.. Nanti kita jumpa lagi, ye :-P



roseskalerful says:
kawan2 cfs dah nak final exam. kawan2 degree dah nak mid-sem.. all the best!

5 comments:

hainom OKje said...

Gud luck aiisya....

Hanif Idrus said...

Selamat belajar!!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck my dear untuk masa depan kamu
kenalah jadikan study itu hobi ya
hehe
dah lama tinggalakn zaman study

hainom OKje said...

Dah makan aissya...

Nor Salmi said...

Good luck Aiisyah!! Ibu sendiri baru beberapa thn habis sambung pljrn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...