Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 12 July 2012

Jom Join Bloglist Aiisyah Colourful

This is a sticky post.  To read new entries, please scroll down

Tiba-tiba keluar idea nak buat satu bloglist untuk memudahkan saya blogwalking, membaca blog, dan mengomen blog korang semua... Bukannya apa, Saya ni dah follow blog yang terlalu banyak sampai tak terkira.. Almaklumlah, rajin sangat join segmen2 yang ada.. Asal join segmen je, memang rajin tekan follow dekat blog2 yang singgah kat blog saya ni. So, susah untuk saya nak singgah ke semua blog2 yang saya dah follow ni.. So, nak memudahkan saya, saya nak buat satu bloglist... InsyaAllah, ada masa saya bolehlah singgah ke blog2 yang join bloglist ni.. Kalau rajin boleh komen sekalikan blog korang tu..


So, berminat tak nak join? Kalau nak join, jom tengok syarat-syaratnya... Simple je, ok..

Syarat-syarat:

  1. Tak perlu nak buat entry kat blog korang. Mudahkan?
  2. Korang kena ada blog.. Yela, kalau xde blog macam mana nak masuk dalam bloglist
  3. Korang just komen je URL blog korang kat entry ni. Senang je
  4. Due date? Takde due date. 10 tahun akan datang korang baru nak letak URL entry korang kat sini pun boleh, hehe
  5. Kalau sudi follow blog ni, dipersilakan
  6. Nak like fanpage kat facebook pun boleh. Lihat dekat belah kanan blog 'Facebook Like' dan klik je Like
  7. Nak follow twitter pun boleh. Follow @AiRoseskalerful
Ok, tu je.. InsyaALLAH, dengan adanya bloglist ni, bolehlah saya rajin2 singgah ke blog korang bila ada masa :-D

8 comments:

Pecinta pink^^ said...

saya nak..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/ btw,mang da follow n bru like fanpage awak:)

Hanif Idrus said...

Tanpa malu dan menebalkan muka...
Aku komen kat sini ....dengan seribu harapan ..hehehehhe

GNZ Book Rentals said...

nak join juga. hehehe

http://gnzbookrentals.blogspot.com/

KorN said...

ni blogorn sni..

http://arjunapopkorn.blogspot.com/

Mohd Lokman Bin Ramli said...

saya pun nak jugak

http://lokmanramli.blogspot.com/

princess love said...

http://rozssalovepink.blogspot.com/
saya pn nak..done jadi follower kmu :D

hainom OKje said...

Folo sudah.... nak join bloglist Cik Cute Simplelah pulak ek....

http://www.hainomokje.blogspot.com

Raudzah Zahari said...

macam best aje segment ni...simple.

kalau sudi dtg ziarah blog ni ya:

http://myblogsantai.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...