Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 1 September 2012

Bulan Kurang Entry


Finally sudah masuk pun bulan September..
September, bulan kurang entry
Kenapa?
Sebab InsyaALLAH 4 September 2012 nanti saya akan daftar sebagai student semula..
So, Jaranglah dapat online selalu macam masa cuti..
Yela, mesti sibuk nak study dgn assignments, quiz dan macam2 lagi..
Lebih2 lagi internet dkt U bukannya laju macam kat rumah nikan?
So, xdapatlah nak update entry selalu..
Bukan tu je, nanti jarang on9, jarang blogwalking, dan mungkin juga jarang nak komen2 entry dkt blog2 yang saya selalu komen..
So, awal2 lagi saya nak minta maaf sebab xdapat nak update blog selalu, xdapat nak blogwalking hari2, dan xdapat nak komen blog2 korang yg komen blog saya ni

I'm Sorry!

roseskalerful says:
All the best to me, you, and everybody :-D

5 comments:

Everything's Everythings said...

Gd luck la dkt U nnti ;D

kalau nk laju kt U nnti kmpul kawan yg nk gne internet lps tu bli la broadband yg boleh share ramai2 ke kan? hak2

Hanif Idrus said...

Selamat belajar

ieda said...

salam kenal dikk

kena tumpu pelajaran lah kalau macam tuu ;)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

all the best..
salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

hainom OKje said...

he..he... macam Amir Raja lawaklah pulak....

Semoga Aiisyah menjadi insan yang berjaya! Apa pun OKje doakan yg terbaik Untuk Aiisyah.... banggakan kedua orang tua dan orang2 yang tersayang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...