Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 16 December 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

Nak join klik Lyssa Faizureen

Siapa yang berminat nak join , korang boleh lah hantar entri korang yang mempunyai isi kandungan seperti berikut :

1. Buat satu entri yang bertajuk : "SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011" 

2. Letak sekali banner di atas ini dalam entry tersebut .

3. Apa yang perlu korang buat ialah :
i - Nyatakan mengapa korang ambik jurusan tuh ? Rasa menyesal tak ?
ii - Beri sedikit nasihat buat mereka yang nak masuk U :) 

4. Kalau dah siap , tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini .

5. Hee  . Amacam ? Mudah kan ! So , jom lah join .


** Segmen ini TUTUP pada pukul 5.00 petang (16/12/2011)

Saya pelajar Centre for foundation Studies International Islamic University (CFSIIUM). Ambil jurusan Economics and Management Sciences (ECONS).. Langsung tak menyesal ambil jurusan ni sebab saya memang minat subjek kira-kira macm Math and account.. Lagipun, cita-cita saya nak jadi businesswoman.. Doakan saya, ye.. Hehehe..

Bagi sesiapa yang akan masuk U, especially students yang baru je habis SPM, korang pilihlah jurusan yang korang minat.. Jangan menyesal di kemudian hari.. Tak susah pun hidup sebagai pelajar university.. Tapi, kenalah pandai jaga diri.. All the best untuk korang semua ;)

p/s : jom masuk UIA ambil kos ECONS.. Hehehe (Hai bakal-bakal junior saya ;p)

16 comments:

Lady Shana Sweet said...

semoga brjaya jd bisneswumen. hihi

nadiem sharmz said...

ooo..aii ade kaitan ngn ekonomi gak ek...susah nye ekonomi neh...huhu..tak suka tp kne wat2 suka...huh

Selendang Merah said...

wah mcm best..tp sm tak leh join, salam perkenalan...sm ke 500..hehe

aienhashimm said...

Aien singgah ,,

datang dari segmen yang sama .
:D

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

Niena dah klik smeua iklan churp2 kamu .. =)

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang ..

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

ar3^lynnz said...

same with my frenz..all da best ^.^

Cik Eykaa said...

singgah dr segmen yg same . goodluck for ur future :)

Amalina Razali said...

hai..budak BEN dtg singgah blog budak econs la..:) hehee

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini sambil golek-golek :D Julingkan mata baca entry awak. hihi...

p/s: All the best in whatever u do keh :D

Aimee Mahmood said...

gd lux ! done following you :D

oh; aina said...

hai hai

goodluck ye :)

kepunyaan kuh ;]] said...

dri sgmn yg sma..moga berjya k..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

AmierahAmani said...

hai , good luck ya :) jemput ke blog !

Aqilah Kamarudin said...

hi sweety. goodluck and all the best :)

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...