Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 18 August 2012

Hari Raya Menjelang Tiba

Alhamdulillah... Dah dengar pengumuman raya pukul 8 malam tadi.. So, confirmlah kita rayaa esok.. Jom takbir banyak2.. Semoga kita dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan yang akan datang, amin... Walaupun Ramadhan sudah berlalu, moga2 amalan yang kita buat time Ramadhan akan berterusan.. Contohnya macam bacaan alquran, sedeqah, ataupun tahajud.. #PeringatanUntukDiriSendiri juga sebenarnya :-P

Saya tahu, before habis Ramadhan lagi, ramai blogger yang dah wish hari raya.. Tapi, saya nak wish harini.. Yela, harini baru confirm raya.. Hehe.. So, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

credit gambar: SINI

Selamat hari raya buat semua.. Minta maaf jika ada yang terasa dengan penulisan saya.. Huhuhuhu.. Maaf ye?

roseskalerful says:
Takbir raya sudah kedengaran,
Petanda menjelangnya Aidilfitri,
Salah silap mohon dimaafkan,
Selamat hari raya aidilfitri.
*sorry kalau pantun xbest, pantun ciptaan sendiri :-P 

5 comments:

miz ruha said...

peringatan utk diri miz jg,,

selamat hari raya..=)

Nurrul said...

Selamat Hari Raya ! ^^

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin...^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-daripada.html

Dari lokman, bakal isteri dan keluarga.

Cikgu Ma said...

salam aidilfitri...ape citer raya tahun ni? waiting for your new entry... =)
tahun depan harap saya tak lagi beraya sebagai orang bujang..hikhik...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/ce-citerr.html

Hanif Idrus said...

Rajin blogwalking raya ni....hehe.
Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...