Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 6 July 2012

Segmen LA : Kenapa saya suka Blogwalking??

Sila klik gambar untuk join

Syarat2nya..

1. Korunk kena la follow
 Dah semestinya my lovely blog ni ^_^
dan
 LA Online Shop
Jangan lupa tinggalkan jejak kat Shoutbox ye ^_^

2. Buat satu entry Segmen LA : Kenapa saya suka Blogwalking??
Korunk kena la bagi tau sebab apa korunk suka blogwalking..
Jangan lupa tepek banner beserta backlink nya..

3. Dah nama pun blogwalking kan.. Korunk kena la blogwalking semua memberz yang join...
WAJIB..
Sambil blogwalking la cantik kalo follow sekali ^_^
Picit picit iklan mana2 yang patut

4. Sebagai penghargaan LA akan wat..
1 Bloglist Memberz Blogwalking kat sidebar LA ngan blogshop LA..
Kira tepek tak buang la ni..

So jemputan khas akan LA buat untuk semua Follower dan yang LA Follow..

Expired Date: 7-7-2012

Join jangan tak join ^_^



Sebab apa saya suka blogwalking? Sebab saya suka baca blog orang.. Kadang-kadang blog2 mereka memberikan saya banyak informasi pasal perkara yang saya tak tahu.. Dengan blogwalking dan membaca blog mereka, saya berasa seronok :-)

4 comments:

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

Salam.... bonde dari segmen yg sama... selamat berkenalan & happy blogwalking.

Linda AnNur said...

terima kasih sudi join segmen LA..
Jom blogwalking blog member2 lain
http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/senarai-segmen-la-kenapa-saya-suka.html

done follow and klik klik

Mia Liana said...

singgah dan follow sini..

http://www.mialiana.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

nurul barakah said...

bw sini...hye..selamat berkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...