Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 23 June 2012

Aiisyah Tukar Warna Kegemaran

Assalamualaikum semua!!

Ni nak kongsi satu benda... Saya baru je tukar warna kegemaran saya.. Hahaha.. Warna kegemaran pun boleh tukar ke? Hehehe.. Of coursela.. Buktinya? Saya sendiri pun dah tukarkan?

daripada warna biru


Dan sekarang saya suka warna purple


Tengoklah, my blog pun warna purple


In fact saya pun dah tukar warna background twitter saya daripada biru ke purple


Photobucket punya background pun tukar.. Tapi daripada warna pink jadi warna purple


Nampak tak? Semua dah tukar warna purple... Macam mana boleh tukar? Entahlah... Saya pun tak tahu, maybe sebab barang-barang saya banyak warna purple kot. Baju banyak warna purple, beg warna purple, selipar warna purple.. So, saya suka warna purple :-P

4 comments:

Misz Mieza said...

Purple cantik! Just nice for ladies.. MM suka kombinasi MERAH HITAM.. =) Tapi blog kaler purple pink.. Wakakakaka!

Hanif Idrus said...

Nice!!!

LaLa mhdnor said...

kite pun suka purple gak, tapi lagi suka pink, hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik
purple itu sexy tau dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...