Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 8 April 2012

Nak Share Gambar Ni

Gambar yang jumpa dekat FB.. Nak share dekat pembaca blog ni..


Ahhhhh!!! Tension kan? Kenapa dia tak siapkan je? Sikit je lagi... Gambar ni bagi pengajaran kat kita kan? Jangan putus asa.. Don't give up!

Jangan Berputus Asa.
Katakanlah (Wahai Muhammad): “Wahai hamba-hambaku yang telah melampaui batas terhadap diri sendiri (dengan perbuatan-perbuatan maksiat), janganlah berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa; sesungguhnya dialah jua yang Maha Pengampun; lagi Maha Mengasihani”. Al-Zumar:39

3 comments:

Ary ariasputera said...

dalam hidup.. itulah sebaik baik na.. jangan mengalah..

man said...

btl2 jgn putus asa..hehehe

Elia Si Jejariruncing said...

hye dear.. Elia datang melawat blog cute awk.

jgn cepat putus asa tau ;)

Sayang awk ketat ketat kalau awk sudi vote setiap hari di setiap link2 di bawah :)

fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

thanks tau ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...