Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 8 April 2012

Kesunyian TV Room

Ini satu lagi kisah yang dah lama... Zaman VC dulu-dulu (ceh, macam VC tu 10 tahun yang lalu je kan ;p)

Oklah.. Apa ituVC?? Apa? Korang tak tahu? Ish3x... VC tu...........................................................

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
VANILLA COKLAT

Hehehe... Cerita ni habis 20/3/2012.. Tapi baru harini nak update. Hohoho

Masa cerita ni adakan, every week (Tuesday) tv room kat mahallah maryam blok c ni mesti penuh dengan girls yang memang suka tengok Amir and Zara ni... Dah cerita ni best... Kali terakhir tv room ni penuh masa last episodelah (episode 13).. Masa tulah ramai yang datang...

Tapi... Tapi.. Habis je cerita ni, tv room terus sunyi.. Lebih-lebih lagi bilik saya ni memang betul-betul sebelah tv room, nampaklah kesunyiannya.. Lebih-lebih lagi hari Selasa malam.. Sunyi dan gelap-gelita je.. Nampak sangat orang dah jarang tengok tv lepas cerita VC.. Hahaha...

Agak rindu juga sebenarnya.. Kalau ada cerita yang best-best,mesti bising balikkan? So, station-station tv semua, pasanglah cerita ynag best-best, ye? Hehehe


1 comment:

man said...

beh ke crt 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...