Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 22 December 2011

PMR oh PMR

"Takutnya" "Seramnya" Berdebar-debar ni" "Cepatlah pukul 10" "Ala, kenapa harini muncul"

Hah, semua benda hanya mampu terucap di dalam hati.. Tiap-tiap tahun, berlaku bnda yang sama... Selagi PMR tak dihapuskan dari kalendar peperiksaan, drama yang sama akan berulang berkali-kali.. Betul tak?


Sayang sekali, masa saya PMR (tahun 2008), saya takde blog... Kalau ada pun, tak aktif.. Hahaha.. Kalau saya ada blog masa saya PMR, saya pun akan menceritakan drama yang berlaku, dan saya, Aiisyah, akan menjadi watak utama... Hohohoho

22 DIsember 2011.. Tarikh yang bestkan? Tarikh yang dinantikan oleh semua calon-calon PMR 2011... Hah, kalau ada facebook tu, dari atas sampai ke bawah, semuanya ada perkataan PMR (ok, tu tipu)... Hati korang mesti berdeba-debar betul tak? Hahahaha

Tak payah nak berdebar-debar.. Korang dah usaha, doa, dan tawakkal, InsyaALLAH korang akan berjaya.. ALLAH knows best.. Korang merancang tapi ALLAH yang menentukan.. So, bila berjaya jangan riak, bila gagal, jangan kecewa... ALLAH will always be with you ;)

All the best kepada yang nak ambil result harini.. Especially to my beloved adik... Nanti nak ambil result dia dekat Sekolah Alam Shah, Putrajaya... Pastu nak pergi shopping dekat Alamanda... Siapa nak ikut? Jom !p/s : rindu zaman persekolahan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...