Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 18 November 2011

Nak Tengok ! Nak Tengok !

Nak tengok cerita ni...

The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1

Harini dah keluar.. Tapi kat luar negara.. Malaysia keluar 24 November 2011.. Serious, nak tengok cerita ni.. 

Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen (<3)

Kristen Stewart a.k.a. Bella Swan

Taylor Lautner a.k.a. Jacob Black

Tiga orang watak utama yang sangat saya suka... Love this love story.. One of the best love story ;D (I peminat cerita love2 ni).. So, saya akan rasa sedih kalau tak dapat tengok.. Haha.. Addicted sangat dengan cerita ni especially dekat Edward tu ;p

Breaking Dawn ni sure lagi best tapi sedih.. Best sebab Edward and Bella finally akan kahwin and dapat anak (dah baca buku Breaking Dawn dah).. Sedih sebab this is the last chapter.. Sebab tu buat part 1 and 2 (nak ikut macam Harry Potter kot)..

Tak sabar rasanya nak tengok.. Huhuhuhu

p/s : nak nangis kalau tak dapat tengok. Beli CD pun boleh.. Dapat jadi collection because yang lain saya dah ada CD ;)

8 comments:

smilenajah93 said...

wahhhh ~ best x best x ??

sue stewart said...

alaaa...npe da msuk u bru dye nk kuar ny...=.=' besnye spe yg dpt tgk..:)

Aiisyah Gazali said...

smilenajah93 : bestla kot.. xsabar nak tengok.. huhu

sue stewart : hehe.. beli cd je.. boleh tengok byk2 kali ;)

mrs V. said...

aiisyahhh. jiwang sungguh yer kamu niii. :) nak tgk jugakkk. mari mari. :)

Tiramisu Fatiema said...

nak tgk edward cullen..heeh

Yatt S. said...

nak tengok jugak !

Aiisyah Gazali said...

Yatt S. : Jom tengok sme2 ;)

LaLa Cr4Zy g!rL ~버릇없는 Lala~ said...

kkk sya pon nak tngok cite niee... sya nak tngok cartoon... eheh... tpi lupa lah apa nma cartoon tu... something like 'pussy'...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...