Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 21 November 2011

Cuti Sekolah, Nak Vacation

Yahooo ! Budak-budak sekolah mesti happykan?? Yela, cuti sekolah sampai bulan Januari... Budak-budak darjah 1 sampai tingkatan 4 mestila enjoy sakan.. Hehe.. Tingkatan 5??? Haha.. Rasanya SPM tak habis lagi.. So, study elok-elok.. Jangan nak bercuti.. Ala, nanti dah habis SPM, korang cutila puas-puas sampai rasa bosan (saya dah ada pengalaman).. Buat-buat elok-elok pastu masuk UIA (hai bakal junior-junior saya).. Hehe


Ok, berbalik pada tajuk... Nak vacation... Korang ada baca tak entry Hari ini Buat Passport Kerana Esok... ? Kalau belum, silala baca ye? Terima kasih..

Ok, dekat entry tu, saya cakap nak bercuti masa musim cuti sekolah.. Actually, saya nak pergi S.A.R.A.W.A.K... Haha.. Seronoknya ! This is the second time saya akan ke Sarawak... Last year dah pergi.. This year pergi lagi.. Planning nak pergi Sabah tahun ni.. Last year dari Sarwak pergi ke Brunei...

Ni gambar kat Indonesia. Tahun 2009 ;)

Bila nak pergi?? 24 November - 4 Disember... Wah~ Khamis ni... Seminggu je... Kenapa Sarawak menjadi destinasi?? Kerana office ayah saya di Bintulu, Sarawak.. So, saya sekeluarga pun nak bercuti ke sana..

Okla, to all my readers, to all visitors, doakan keselamatan kami pergi dan balik.. Amin..

3 comments:

LaLa Cr4Zy g!rL ~버릇없는 Lala~ said...

have a safe trip....~^^

smilenajah93 said...

wahhhhh ~ bestnye vacation :)

Niesa said...

niesa xpsti dh tinggalkan komen ke blm..sbb hari tu line teruksssss yg amat..hukhuk..nk bg tau niesa ada tag awk..(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...