Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 9 May 2011

Baru je Semangat

Hohoho.... Pagi tadi, surat tawaran untuk UIA dah keluar.. Pukul 10.00 pagi.... Memang slow sangat... Saya nak buka, memang tak dapat-dapat... Tapi, Alhamdulillah, pukul 3.00 petang tadi, dah boleh buka... (Hahahaha.. Lamakan?? Memanglah, sebab beribu-ribu orang nak buka website yang sama)

Excited sangat... Memang dari dulu lagi bercita-cita nak masuk UIA... My mom pun pernah tanya saya kenapa nak sangat masuk UIA?? Truthfully, saya sendiri pun takde jawapannya... Hehehe... Maybe sebab Universiti ni ada perkataan ANTARABANGSA kot... Dan lagi satu, ini merupakan universiti ISLAM... Sebab nilah nak masuk UIA... (Walaupun tak dapat course yang diinginkan, law)


Sebenarnya, baru je tadi semangat nak print all the offer letters... Tapi... Tapi..... Masa dah print beberapa surat... Tiba-tiba.... Kertas habis... /no..... KERTAS DAH HABIS.... Tak dapat saya nak habiskan printing... Huhuhu.....

MissUnknown : Hahaha.... Aiisyah memang suka merepekkan??

3 comments:

beLLa said...

masuk uia bile? dpt kos ape? congrates dear!

Anonymous said...

Kesian~

aii si colourfulroses said...

beLLa : 30 May ni masuk...
dapat kos ekonomi dan sains pengurusan... Thanks...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...