Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 9 May 2011

SEGMEN REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA

Nak Join Klik HEADER di atas

1. korang follow blog ps ( tak wajib )
2. buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "
3. dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan kate cool .. ekekek
4. dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih .. ( WAJIB )
5. gi taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang )
contoh : saye suke blog : MAS AHMAD SAFWAN DAN PAKCEK BIOLA 
6 . dah siap entry hanta kat entry nih ... !!!



Apa yang saya suka dari blog PS ni : 

  • Suka header blog ni... Sangat cool... betullah apa yang Mas Ahmad Safwan tu cakap.. :)
  • Saya suka warna biru... So, memang cantiklah warna biru yang ada kat blog PS..
  • Background sangat cantik... Memang sesuailah dengan senja...


Apa yang saya tak suka blog PS ni :

  • Entahlah, saya pun tak tahu... Hehehe.. Sebenarnya, baru je follow blog ni... So, tak tahulah apa yang tak suka....


Dua blog yang saya suka :



p/s : tarikh tutup 11 mei 2011 .. 08.00 PM
nak di review tak blog korang .. kalau nak mai join segmen ps .. hahaha

2 comments:

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow.Dtg dr blog penulis senja. Nice blog. Keep it up! :)

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/review-lagi.html

review anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...