Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday, 25 May 2011

Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger- Aktiviti 2

Nak join klik HEADER

Saya kumpulan 2 : 


Blog ni sangat comel... Hello Kitty... Saya memang suka Hello Kitty sebab saya suka kucing.. Hehe.. Nak komen apa, ye?? Saya ni memang tak pandai nak komen-komenlah... Blog ni memang lawa... Ada music... Music dia pun sedap untuk didengar.. Hehe...


Blog ni warna pink... Kebanyakan blog yang saya tengok semuanya warna pink... Ada gambar monster.. Monster apa tu??  Saya tak tahulah.. (Monster tu pun warna pink.. Selalunya nampak warna coklat).. Blog dah cantik.. Post pun dah cantik... Takde benda lain lagi dah nak komen.. Hehe



3 comments:

Chegu Zubir said...

xpndai xpe tapi yang penting kita berusaha....hehehhehe

MISS QASEH SAIFUDIN said...

hye...menjawab soalan cik aii si colourfulroses td..ekceli kalau black je pon daa match daa..tp sbb saya ni jenis yg suka mix n match kaler macam macam..saya okay je ngan kaler biru tu..cuma letak kn outline yg gelap cket..baru laa tulisan tu menonjol cket..yg skunk ni macam blur2 cket kn?..kalau letak outline hitam ke..daa okay daa..jelas laa cket nmpak..
~err..ni pendapat je..xkesa kalau nk terima or x~ =)

ecadwinkyasha said...

aii..monster tu namanyer domo-kun.hehe.suka kaler pink,tu yg domo pun pink,kalau coklat nampak menakutkan.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...