Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 24 May 2011

Bebelan Saja dah Review My Blog

Nak tahu apa yang Bebelan Saja cakap?? Klik sini


Banyak benda yang dikomenkan?? Hehe.... Warna apa yang sesuai untuk tulisan kat tengah tu... Saya pun tak tahu... Korang tahu tak?? Macam mana nak perbesarkan kawasan post?? Tak reti... Siapa reti??

Huhuhu... TOLONG!

1 comment:

.m y z. said...

kalau nak besarkan ruangan post and sidebar boleh rujuk sini :

http://mforum.cari.com.my/archiver/?tid-420213.html

outer wrapper tu untuk size keseluruhan template (post+sidebar)

sidebar wrapper utk size sidebar.

main wrapper utk size post entry.

bila tambahkan kedua2 sidebar wrapper and main wrapper pastikan size tu tak melebihi size yang kita letak dalam outer wrapper. err paham tak? hehe.

try dulu. good luck :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...