Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 7 April 2011

I Baru Perasan

/no.... Readers... Hari ini, saya baru perasan something about my blog... Korang nak tau tak?? Kalau tak nak tahu pun korang kena tahu jugak.. Hahaha... Jom kita sambung baca....

Saya ni selalu guna Google Chrome... Tapi tadi saja jelah nak guna Internet Explorer (IE)... Korang nak tau tak?? Ada something yang terjadi masa I gunakan IE... Huhuhu......



*apa yang pelik pakai IE ni??*




Ok, kita tengok kalau pakai Google Chrome pulak...


*hah, nampak tak perbezaan*

Itulah, kalau pakai IE, takde background.. Nampak putih je... Kalau guna Google Chrome or Mozilla Firefox, adelah background tu... Tapikan, I'm not sure kalau benda ni just berlaku kat my computer je... Tak tahulah kalau korang punya boleh nampak background tu guna IE.... Just nak bagitahu.. Kalau korang guna IE dan nampak my blog ni putih je... Actually, takdelah putih je... Adalah background jugak ok....

Hehehe.. Oklah, itu je yang nak bagitahu.. Ok, /bye




Yang benar,

4 comments:

Nini Hartini said...

mslh ni skrg melanda saya jugak. kalau sy buka blog guna GC dan guna laptop, iklan nuffnang sy x keluar. tp klu gune browser lain ada pulakiklan. hampeh kan? huhu

qucachahir said...

hurm..background memang putihkan..ada item salji-salji kan.. betul kew???..hehe..itu yang saya nampak..

nadiemsharmz said...

pkai chrome xdek bground pon dear....huhuhu

aii ros warna-warni said...

Huhuhu.. Siapalah tahu apa masalah dia???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...