Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 5 April 2011

First Person

Wah, harini masih 5 April 2011.... 12.00 malam nanti baru 6 April ok... Hahahaha..
Tapi, dah ada orang yang wish birthday kat saya... Orang pertama yang wish Amboi, Sayyidah, awalnya..... Napa awal sangat????

Thankslah sebab tulis birthday kita kat blog kamu.... Gambar coklat yang bunga tu, favourite kita tau... Ferrero rocher....... Kalau dapat betul-betul, rasa bahagialah pada hari jadi tahun ni..... /wahaha

*sesiapa yang baca entry ni, bagilah saya coklat ferrero rocher ye.... Seronoknya kalau dapat... Hehehe*

Hah, inilah orang pertama yang wish birthday kat saya... Terlebih awal pulak.. Tapi takpe... Yang penting dia tak lupa birthday saya kan???

http://max-changmin93.blogspot.com/2011/04/happy-birthday-sanah-helwah.html
Yang benar,

1 comment:

AKU said...

hehehe..x sgke plak kite org pertama yg wish...kite wish awal2 sbb saje..hihihihi..sbgai tnde persahabatan dan ingatan kite kt km..xpe kn..nk coklat tu ke?? mse kite dpt gaji yg prtme, insyaALLAH kte bg..ingatkn la ye...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...