Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 4 April 2011

Dinner @ Marriott Hotel Putrajaya

Entry ini merupakan sambungan bagi entry yang ini... Sila klik URL di bawah

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/04/sangat-seronok-31-march-2011.html

Dinner kat Marriott.... Last year saya SPM... So, saya tuisyen kat Idea Unggul kat Seksyen 7 Bandar Baru Bangi..... Dinner 31 March 2011... Tapi baru nak tulis kat dalam blog sebab kena tunggu orang yang ada kamera upload gambar dulu..... Dah upload baru boleh tulis....

Actually, dinner Idea Unggul ni khas untuk dapat straight A's SPM... Tapi disebabkan ramai yang tak dapat straight A's, so cikgu tuisyen bagilah yang tak dapat straight A's ni join sekali... Tapi ada syarat..... Orang yang dapat straight A's dapat makan free.. Cikgu belanja.. Yang tak dapat tu... Kenalah bayar RM50... /wahaha............ Walaupun kena bayar, berbaloilah cause dinner tu teramatlah sangat menyeronokkan....

Thanks kepada semua cikgu tuisyen Idea Unggul yang sudi mengajar kami... Jasamu akan sentiasa dikenang!



Banyak lagi gambar...... Masa makan-makan pun ada gambar.. Tapi malaslah nak letak... Cause takde gambar kita... So, takyah letaklah... Hehehe

Yang benar,

2 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

besnyer,dh lame xg dinner,.huhu,.

cBk said...

bestnyerr pi dinner..huhu..mmg cbk bnyk mjlis dinner n terbaru 15 april ni dekat sngai petani...cheers..komen2 lah kt blog cbk ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...