Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 21 December 2012

20 12 2012

20/12/2012

Eh, ni bukan tarikh semalam ke?

Yup, tarikh semalam.. Sebenarnya nak tulis post ni semalam.. Tapi terlupa pula.. Kenapa?? Sebab leka sangat tengok Cerita Korea.. Huhuhhu.. Terukkan? Dah nak final exam pun still dengan cerita korea dia.. Xpe2.. This is the last cerita yang akan I tengok before revision period and final exam.. Pray for me :-D

20 Disember 2012.. Well, last tarikh yang cantik kot.. Start dari 01/01/01, 20/01/2001 sampailah 12/12/12, 20/12/2012.. 13/13/13, 20/13/2013 memang takkan wujudlah kan.. Mana ada bulan 13.. Maybe next year tarikh yang cantik 1/3/13.. Cantiklah juga tukan.. Hehe..

So, apa yang istimewanya tarikh ni? Kahwin? Nikah? Haha.. Buat yang nikah tu, selamat pengantin baru.. Semoga ALLAH berkati kalian berdua.. Lagi best kalau nikah time 20:12 atau 8:12 pm.. Bukan setakat cantik je.. Malam Jumaat lagi.. Mesti lagi bestkan??

Kalau saya, apa pula yang saya buat? As  mention earlier, saya tengok cerita Korea.. Cerita apa? Lie to Me.. Tahu2, cerita ni dah lama, ramai yang dah khatam.. Tapi saya baru nak tengok.. Slow betul.. Hehe.. Apa2 pun, tadi baru habis.. And lepas ni nak kena study sebab esok ada first paper for my final exam.. Study Circle.. Hah?? Study Circle?? Subject apa tu? Study Circle ni macam Halaqah.. Macam usrah.. Pelikkan Halaqah pun ada exam?? Tapi, nak buat macam mana, UIA kan? Hehe


Apa lagi yang special tarikh ni?? Jeng.. Jeng.. Jeng.. It's my blog birthday.. Yay! Yup, yesterday, genap sudah blog saya tiga tahun.. Haha..


Kenapa 1 day? dah terupdate harini.. Teradalah 1 day tu.. Hihihi.. Happy birthday for my blog.. Semoga lebih aktif dan lebih rajin mengupdate blog.. Idea sentiasa ada tapi kemalasan pun tetap ada juga.. Nak cerita pasal degree and CFS pun xtercerita lagi.. Ni, rakan2 dah dapat offer letter bagai, banyak soalan yang ditanya.. Hehe.. Tanya je, selagi mampu jawab, insyaALLAH saya akan jawab..

Oleh itu, tahniah buat rakan2 saya yang dah graduate daripada CFS... Dah masuk degree nanti, banyak cabarannya.. Takkan sama dah dengan CFS... So, see you soon.. Jumpa korang bulan Februari nanti.. Xsabar nak jumpa korang.. Hehe.. Especially Homies D-1-3, and roommates C31 :-D

3 comments:

tengku khadijah said...

happy birthday roseskalerful!!
study2! esok exam!

hainom OKje said...

Hepy bezday Roseskakerful...moga pjg umur blog ni ngan tuan tuan dia sekali....

Mohd Lokman Bin Ramli said...

maaf lambat wish.. ^_^. ho birthday to this blog. Hope this blog will be much better and hotter after this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...