Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 23 September 2012

Maaf~ Tak Dapat Blog Walking


Sudah 3 minggu saya di UIA ni..
Esok ada quiz account, and esok kena hantar assignment Economics..
Lepas ni nak kena study and siapkan assignment.. Hehe..
Oh, saya xdapat nak berblog walking bila ada kat UIA ni..
Bukan sebab xdapat nak online.. Yela, boleh dikatakan hari2 saya online sejak ada broadband ni..
Tapi, yela, online pun sekejap je.. Mana boleh lama2.. Nanti xbuat kerja lain pula.. Huhu Sebab tu xdapat nak balas kunjungan mereka2 yang datang blog ni.. Xdapat nak balas komen2 yang mengomen kat blog ni.. Dan skarang, saya ada banyak comment awaiting moderation..
Nanti bila saya nak berblog walking baru saya publish komen korang ye.. Lepas publish boleh terus singgah blog korang.. Hehe

"I'm Sorry!"

4 comments:

yoon da-hyun said...

saya sangat menantikan nyeee :)

Hanif Idrus said...

No problem...

Hanif Idrus said...

Tak per..take care yek..

.::: Princess MOMOY :::. said...

tak apa dear
buat yang utama dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...