Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 6 August 2012

Anda Tetap Juara, Dato Lee Chong Wei!

Malam semalam merupakan permainan badminton yang paling best! Berdebar-debar je tengok.. Perasaan tu,macam kita pula yang main... So close yet so far... Yelah, Dah menghampiri kemenangan, last2 kalah gak.. Perlawanan badminton olympic 2012 malam tadi antara Dato Lee Chong Wei vs Lin Dan


Chong Wei terpaksa akur dengan kekalahannya 21-15,10-21,19-21.. Terus-teranglah, bagi saya, walaupun kalah, Chong Wei tetap juara.. Kita boleh tengok perlawanan malam tadi.. Saya yakin ramai rakyat Malaysia yang tengok.. Xkisahlah korang kat London ke, kat Malaysiake, kat negara lain ke, korang mesti dapat tengok... So, siapa yang tengok, mesti tahu cara permainan diaorang.. Yup, mereka berdua sama-sama hebat sama-sama power... Tapi dah jadi adat pertandingan, walaupun sama hebat macam mana sekalipun, mesti ada yang menang, mesti ada yang kalah.. So, tahniah buat Lin Dan kerana menang..

Buat Lee Chong Wei, you did the best, and forever you are the best! Beliau minta maaf kepada rakyat Malaysia kerana mengecewakan rakyat Malaysia sebab xdapat emas? Hakikat sebenarnya, kami bangga.. Kerana anda dah main bersungguh-sungguh.. So, xperlu nak rasa sedih.. We will always support you!! Anda orang pertama yang menyumbangkan pingat buat Malaysia.. So, be proud :-)

4 comments:

Nurrul said...

hmm , yup ! betul tuh.. bukannya senang.. at least kami berbangga dengan Dato Lee Chong Wei ! :)

Hanif Idrus said...

Hari ini semua blog bercerita tentang LCW.
Dan aku pun sama gak..hahahhaha.
Memang best lawan semalam..terutama set 3 perlawanan memang mencabar...

Hanif Idrus said...

singgah kejap

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam kunjungan...
DLCW mmg JUARA hati rakyat Malaysia =)
www.shahrulhairy.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...