Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 29 July 2012

Mereka yang Saya Suka Komen

Bila entry kita ada komen, mesti kita akan rasa happykan? Korang saya xtahulah, tapi saya, saya memang syok.. Sebabnya, bila ada komen tu, maknanya memang ada orang baca entry kita.. Lebih2 lagi kalau komen tu ada kaitan dengan entry kita.. Lagilah best.. Hehe..

Dulu, saya pernah buat entry pasal blog yang saya suka baca.. Dah lama dah.. Sesiapa yang dah lama follow saya and baca blog saya, mungkin akan perasan.. Sesiapa yang baru je follow blog saya, lepas tu xpernah baca my previous entry, mungkin xpernah baca pun.. So, kalau nak baca, boleh klik sini.

Dah baca? Hah, itulah blog2 yang saya suka baca... Tapi harini, biarlah saya tulis blog yang saya suka komen pula.. Jom tengok blog2 yang macam mana saya suka komen..


1. Saya suka baca blog tu.. Haha.. Tu pun kalau saya rajinlah nak mengomen.. Tapi baca tu memang satu kemestian bila ada masa.

2. Blog tu memang best untuk dikomen.. Saya kena tahu nak komen apa bila baca entry tu.. Komen mestilah ada kaitan dengan entry yang ditulis.

3. Korang komen blog saya. Hah, betul.. Selalunya bila blog yang komen blog saya, saya akan komen balik.. Tak percaya, tanya sesiapa yang dah komen blog saya, saya mesti komen balik, kalau tak tu, maknanya saya xtahu nak komen apa.

4. Last but not least, korang yang join bloglist saya. Mereka yang ada dalam bloglist saya, memang saya rajin komen.. Kenapa? xpercaya? Tanyalah dua orang ni: http://akmaluv90.blogspot.com/ dan http://hanifidrus.blogspot.com/ 
Memang saya selalu komen blog ni. Sebab 2 ni je yang ada kat boglist saya.. Hahaha
Macam mana nak masuk bloglist saya? Klik sini

4 comments:

Mia Meymi said...

yg no.2 tu sama mcam mia..hee..
blog yg best utk dikomen..

Pecinta pink^^ said...

hehe..memang rajin komen:) kalo org komen rse di hargai sgt:)

Amirah Raduan said...

waaa... betul3...hehehhe
btw , done follow you ! :)

Hanif Idrus said...

Datang mengomel disini..dan yes...
selalu blog say dikomen oleh adik manis sorang ini..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...