Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 14 July 2012

Dating Berdua, Jalan Berlima

Hehehe.. Bila mama and papa pergi keluar berdua tanpa membawa anak2 mereka, kami berlima pun apa lagi, berjalan-jalan dan membuat aktiviti yang menarik..

Hari Jumaat malam Sabtu, papa and mama keluar berdua. Tengok persembahan M. Nasir di KLCC and kitaorang lima beradik: Along, Angah, Kaklang, Ali, and Jah mengambil keputusan pergi mines and tengok wayang.. Well, saya nak tengok The Amazing Spider-man but angah and Jah nak tengok Ice Age 4 pula.. Ok, fine..

Sampai2 je, tengah beratur nak beli tiket, tak tahu lagi nak beli apa. Ice Age or Brave. Saya nak tengok Brave tapi angah nak tengok Ice Age.. Ok, fine

So, belilah 5 tiket Ice Age 4 pukul 10 malam.. Kitaorang beli tiket pukul 9 malam.. So, kitaorang dinner dulu.. Pizza hut.. Beli makanan sikit je sebab 5 orang je makan.. Kalau plus mama n papa, memang dah beli macam2 sampai 2 meja penuh :-p

Makan2, habis makan tengoklah wayang.. Dekat2 pukul 12 habis.. Apa yang boleh diberitahu, bila tengok Ice Age, sangat penat, ya, sangat penat, kenapa? Penat gelak je "Hahahaha".. Memang kelakar cerita dia.. Sebab tu asyik gelak je and penat.. Hehehe.. Habis cerita kitaorang terus balik


Thanks along and angah yang belanja makan and tiket wayang

2 comments:

babycomel said...

tak bekesempatan nk keluar g tengok muvie lg.. ice age memang best ;)
~follow sini ye~

Natasha said...

bestnye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...