Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 2 January 2012

Now, you can LIKE, SHARE, and TWEET

Seperti yang tertulis pada tajuk.. Korang sekarang boleh like, share dan tweet..




Apa benda yang Aiisyah cakap ni? Apa yang like, share, dan tweet? Hehehe.. Actually, korang perasan tak, every posts saya ada like, share and tweet.. Like ada dekat bawah kiri setiap posts.. Share ada kat atas kanan setiap posts dan tweet ada dekat atas kiri setiap posts..

Kalau korang suka my entries, korang boleh tekan like.. Kalau korang tekan like, dia akan muncul dekat facebook korang.. 'you like a link'.. Kalau krang tekan share, entry tu pun akan keluar dekat facebook korang.. 'you share a link'.. Yang tweet tu pula, bagi sesiapa yang ada twitter dan nak share dekat twitter korang..

So, kalau korang suka my entries, korang nak like or share or tweet, bolehla tekan.. Hihihi.. Secara tak langsung, korang dah tolong promote my blog ni... That's why, I'm very thankful kalau korang tekan.. Saya ucapkan terima kasih sebab tolong promote blog kesayangan saya..

TERIMA KASIH !

3 comments:

smilenajah93 said...

wahh !!! x boleh nk tweetlahhh ~~ xe twitter . blom tergerak hati lagi nk twitter . hehe ~

PeJuAnG CinTa said...

wa... dah ade button like la...

Aiisyah Gazali said...

smilenajah93 : nanti dah tergerak hati nak bertwitter, buatlah.. hihihi

Pejuang Cinta : hehe.. tekanlah like kalau suka ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...