Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 18 October 2011

Rindu


Rindunya.. Rindunya nak makan ice cream Magnum.. Masa kat UIA Nilai.. Masa minggu exam.. Petang-petang tu, kalau malas nak study, mesti beli ice cream ni.. Makan dengan Hajar... Kadang-kadan dia belanja saya.. Kadang-kadang saya belanja dia


Rindunya... Masa kat UIA Nilai, selalu study dekat depan cafeteria.. Sebelah cafeteria ada kiosk... Bila study kat situ, selalu dapat mesej daripda rakan bilik yang kat tingkat satu "Aiisyah, tolong belikan kita air mineral bleu botol besar", "Aiisyah, tolong belikan top-up Celcom RM10, "Aiisyah tolong belikan sabun mandi", and banyak lagi. Pernah sekali tu, dapt mesej.. Beli dekat kiosk, dah keluar kedai, dapat mesej lagi... Kena masuk kiosk lagi.. Pastu keluar kedai.. Dapat mesej lagi.. Masuk lagi... Haha.. Berapa kali entah masuk kiosk tu dalam satu malam.. Malu je..


Rindunya... Nak makan kat UIA Nilai... Ada nasi.. Kalau makan nasi, memang tiap-tiap hari akan makan lauk ayam.. Kalau makan benda lain pun, macam ikan.... Sekali atau dua kali je kot.. Selebihnya, beli lauk ayam... Rindu juga nak makan kuay teow sup, soto, and macam-macam lagi.. Paling rindu makan burger.. Haha.. Kalau malas nak makn, memang selau beli burger... Hehe... Sebab tula Aiisyah semakin gemuk.. Huhuhu

RINDU !


3 comments:

SMA said...

kita kamu x rindu pon...=(

I am...izuan said...

mmg sume tu saya dapat time blaja ni!!!maybe mcm ni la satu hari nnt rindu..:(

baru habis study ke?(reply yo my blog)

I am...izuan said...

habis lepas ni..terpisah la sume?! lagi sedih,,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...