Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Monday, 31 October 2011

Game Tag

*ditag oleh Kim*



1. you must post these rules 
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal .
3. Answer the question tha tagger set for you in their post . And create eleven new questions for the people you tagged to answer
4. You have to choose 11 people to tagge and link then on the post .
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6. no tag back!
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people .

11 things about myself
1. Nama penuh Siti 'Aiisyah Gazali
2. Lahir pada 6 April 1993 (ingat birthday ni, and jangan lupa untuk bagi hadiah)
3. Suka warna biru (tapi barang tak banyak warna biru, banyak warna purple, hehe)
4. Minat sangat dengan sukan badminton (tak terror mainla, tapi kalau korang ajak main, memang nak main pun)
5. Student Economic and Management Sciences di CFS IIUM
6. Suka subject Mathematics
7. Minat cerita Cardcaptor Sakura
8. Minat Moon Ju Woon (cari kat google, dia ni pelakon Korea)
9. Suka baca novel English or Malay (romance jela, hehe)
10. Tak suka makan cheese
11. Nak jadi business woman (tak tahu nak jual apa.. Hoho)

Soalan Kim

1. korang comel tak ?
Comel ;p

2. suka keluar dengan sape ?
Suka keluar dengan kawan-kawan :)

3. selalunya kalau korang nak pergi mana2 , ape yg mesti dibawa ?
Handphone, dompet, earphone, jam tangan, handbag

4. sape yang korang paling sayang lpas Allah n Rasul
Mak and ayah

5. sekarang tengah buat ape ?
Tengah jawab soalan ;D

6. free tak nak jawab soalan ini ? 
Free (kalau tak free, tak jawab, hehe)

7. cinta kerana wang . ape pendapat korang ?
Tak best.

8. cemburu . best x ? jd orang yang dicemburu n orang yg cmburu ?
Saya seorang yang cemburu. Haha. Tapi takdela teruk sangat. Best tak? Tak tahu.. Huhuhu

9. kalau cuti minggu selalunya buat ape ?
Main laptop.. Facebook, Twitter, Blogging ;p

10. suka kawan yang mcm mne ?
Suka kawan yang suka mendengar cerita saya (sebab saya suka bercerita)

11. suka tak ditagged ?
Suka ;)

Soalan saya?
1. Best tak game ni?
2. Apa yang paling berharga bagi korang?
3. Movie paling best yang pernah korang tengok?
4. Hobi korang?
5. Pagi-pagi, korang selalu buat apa?
6. Hadiah paling best yang pernah korang dapat?
7. Apa cita-cita korang masa kecil dulu?
8. Kartun kegemaran?
9.Novel paling best?
10. Minat sukan? Sukan apa?
11. Perasaan korang bila jawab soalan ni?

Saya nak tag :

4 comments:

Gen2Merah said...

alaaa.. game ni saya dah pernah kena tag dulu.. anyway thanx ye sebab tag utk sy...

smilenajah93 said...

aisyah ! haha , thanks sudi jawab :)

ayiel said...

tanx tag!hahahaha

Tengku Khadijah said...

cik 'aiisyah comel..

ni linkny ye..
thanks tag..

http://luluilmaknun93.blogspot.com/2011/11/di-tag.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...