Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Sunday, 21 August 2011

Hahaha... Kesian... Ada orang tak Percaya

First of all nak bagitahu.... Ini entry buang masa... Tak baca pun takpe... Sape yang tak nak baca... Mouse korang tu, pointkan kat atas kanan sekali... Klik benda tu, ok? Ok, /bye


Just want to say that tiap-tiap minggu memang saya balik hari Jumaat... Tapi this week ada my friend tanya "Aiisyah balik tak minggu ni??" Saya jawab "Tak"... Korang tahu apa my friend cakap?? She said "Tipu!"

Hahaha... Saya tak tipu ok... Nipun sebab hari Jumaat (19 August 2011) saya ada iftar (buka puasa) kat Masjid Sultan Zainal Abidin, Putrajaya... Sebab tu tak balik... Study Circle (Usrah) punya program... Sampai UIA pun pukul 12.00 malam...

Tapi, cakap kat kawan saya tu... "Sabtu balik"... Hahaha... Just nak cakap, memang tiap-tiap minggu saya akan balik... Walaupun dapat satu malam je... /wahaha... Maklumlah, rumah dekat... 15 minit je sampai... Next week, memang balik lagilah.. Cuti seminggu untuk raya... Hee~

1 comment:

farah hanim said...

hehe
sian kawn tu
kot2 die jels
slalu blik
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...