Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 7 May 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana

Nak Join Klik Sini

  1. Buat satu entri bertajuk "Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana"
  2. Letak header rabak aku tuh dan link kan ke entri nih
  3. Terangkan pasal diri anda dan blog anda seperti aku dah buat tu.... Buat sebaik mungkin...biar pembaca tertarik nak memfolo anda.....
  4. Sudah siap.....bagi link entri korang ke komen entri ni.....


Nama Saya ialah Siti 'Aiisyah.... Tapi kawan-kawan kat sekolah panggil saya aii.... Sejak saya form 4 atau form 5 (tak ingat). Nama blog saya sekarang ni ialah Cute Simple.... Nama ini diberikan sebab blog saya ni memang sangat cute dan simple... (Macam saya juga.... /wahaha). Sebelum blog saya ni diletakkan roseskalerful.blogspot.com, adalah beberapa nama lain yang saya letak... tapi dah tak ingat... (Asyik tak ingat je....) Tapi nama pertama yang saya letak untuk blog saya ni saya masih ingat... abengang.blogspot.com.... Hahaha... Letak nama ni pun sebab masa buat blog ni, saya ni peminat Akim AF7.... So, abengang ni membawa maksud Akim Bengang (Tajuk lagu dia)... Sekarang dah tak minat...

Pastu, adalah tukar nama-nama lain... dan akhirnya jadilah roseskalerful.blogspot.com.... Saya bagi nama roses tu sebab saya ni memang suka bunga rose.... Tak kisahlah warana apa-apa pun... Merah, putih, kunung, dan sebagainya.... Sebab tulah jadi kalerful = colourful yang membawa makna warna-warni... Bunga ros yang warna-warni kan cantik..... Jadi, itulah simbol untuk diri saya sendiri... /XD.... Saya ni memang cantik, cute dan simple.... Hehehe...

Blog ni dibuat pada tahun 2009... Tapi tak aktif... Yelah, dulu memang tak minat nak menulis... Pastu tak suka nak buka blog ni sampai dah terlupa password... So, kenelah tukar password baru... Hee... Mula aktif tulis blog ni pada bulan Disember tahun 2010... Masa tu Malaysia menang AFF Suzuki Cup 2010... Semua orang tiba-tiba minat dengan Khairul Fahmi Che Mat... Pastu terjumpa dengan blog girlfriend dia Elia... Asyik baca blog si Elia ni... Secara automatik... Saya pun minat menulis blog sampai ke hari ini... InsyaALLAH blog ni akan aktif sampai bila-bila.. :)

Entry dalam blog saya, saya prefer untuk menceritakan kisah hidup saya... Tapi yang happy-happy jelah... Kalau korang baca my blog ni... Saya memang tak letak kisah sedih saya or kisah saya marahkan seseorang... Sebab saya rasa tak perlu nak berkongsi semua tu... Saya lebih suka cerita pasal yang happy-happy je.. Pasal makanan, my family, myself, my friends, sports... Ada juga sikit-sikit saya letak tazkirah kat blog ni untuk peringatan kita bersama....

Ok.. Tu jelah serba sedikit tentang my blog ni.. Hope you enjoy reading... :)

8 comments:

nadiemsharmz said...

hepi bloging dear!

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

Azzah said...

singgah n follow dari blog wacana

mcm ni lah said...

wahhh bagus tu saye suka dan saya terus follow :)

mad khaz said...

salam kenal =)

owh, hensem kan khairul fahmi?

haha XD

looking forward to next update ;)

D i n said...

salam perkenalan :)

terjah dari blog wacana XD

Srikandi Bonda said...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...