Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 26 April 2011

Tak Faham, Tapi Nak Follow Juga

Yes! Lama dah tak update blog... Hari ini, walau apapun tajuk entry atau apa sahaja yang ditaip, nak tulis juga entry ini.... :)
Gara-gara tak tahu nak tulis apa dan kalau ada benda nak tulis pun, penyakit malas pun datang.. So, memang tak tulis apa-apa dekat blog ni... /nobigdeal

Siapa dekat sini peminat Marian Rivera?? Saya! Saya! Sejak tengok cerita Marimar, memang minat dialah.... ngee~


Minat dia sampai follow blog yang cerita pasal dia... /wahaha.... Tapikan, memang tak faham apa-apalah cause blog dia ni bahasa Filipin...... Tapi tetap follow...... Hahaha

Siapa tengok cerita Marimar??

Nak blog dia klik SINI

3 comments:

anysspunyeblog said...

anyss minat jugak..hehe..

senyumSOYA said...

heheheh.. x pernah tgok~

**::CIKNUURUL::** said...

xpernh tgk,.hehe,.


~~neway,thanks for the wishes,.hehe,..amin,.~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...