Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Saturday, 23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

NAK JOIN KLIK SINI

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog

Hmmmm.... Siapa ye yang mempengaruhi saya untuk membuat blog?? Actually, takde sesiapa pun yang mempengaruhi. Tapi, saya kenal blog ni melalui abang saya, Ismail Marzuki. Along yang memprkenalkan saya pada blog. Kalau bukan dia, memang saya takkan tahulah blog ni wujud.

Saya selalu baca blog abang saya ni. Memang pandai menulis. Bila asyik baca blog dia... Saya pun terfikir, why not saya buat blog sendiri?? Mengambil masa yang lama jugalah nak buat blog sendiri. Last-last, taknak fikir lagi dah, saya pun buatlah blog sendiri. Memang tak tahu apa-apalah pasal blog ni. Tapi, lama-kelamaan, memang bestlah berblogging..


Siapakah sumber inspirasi anda

Nak tahu siapa sumber inspirasi saya?? Haha... My favourite question. Sumber inspirasi saya bukanlah abang saya. Tapi seorang blogger yang terkenal Elia. Elia si Jejariruncing. Rasa-rasanya, semua orang pun tahu siapa dia. Girlfriend Khairul Fahmi Che Mat, keeper bola sepak negara. Beliau menjadi sumber inspirasi saya sebab cara penulisan dia. I love cara dia menulis blog.

Blog Elia ni, memang sentiasa nak baca je. Kadang-kadang tu, walaupun entry tu dah baca, still nak baca lagi. Tak muaklah nak baca banyak-banyak kali. Saya pun nak blog saya macam dia. Baca banyak-banyak kali pun, orang tak muak. Lagipun, blog dia bukan pasal Khairul Fahmi je... About her life pun ada juga. Sebab tu saya suka blog dia. Kalau korang perasan, my blog ni pun kebanyakannya about my life juga.. So, tu jelah...

8 comments:

encHIx laNDax said...

http://www.dunialandax.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

p/s: Landax singgah sini..baru je join =)


Elia?landax tak suka sangat..better layan Maria Helena or Hanis jalikha!hee

::Mastura Zakaria:: said...

jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hye!!hye!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI..
menjejak 151 kamo disini!!!

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

diyana said...

singgah sini!!
nak kenal2 antara satu sama lain..:))

Syah_Ridzeah said...

singgah dari blog abg ben..
salam perkenalan.. ^^

Sal Saari said...

salam kenal
singgah bw dr segmen en. Ben..
i follow..

b!Ntang said...

hye! jalan2 kt sini.. hehe :)
singgah dri blog abg BEN .. lalala.. nice to meet u! :))

syaz rini said...

singgaah dr blog ABG BEN..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...