Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday, 9 March 2011

Gemilang dan Asmara 2

Hello,Hello..
ok,arini nak story pasal cerita yang kat tv3 kol 9 mlam..
Gemilang-Isnin
Asmara-Selasa...

ni nak bagitau,dulu,xtengok pon cerita nie..
cerita Gemilang tu adela tengok first episode..tapi tengok macam xbest je..hehe
so,malasla nak tengok...
tapi tiba-tiba.........(ceh,nak wat cite suspen pulak)
hari isnin,7 Mac 2011...tergerak hati lak nak tengok cerita GEMILANG..
mase tengok episode 7 nie...bestla pulak...
cause ade Kamal Adli and Shahz Jazle....
mula2 minat Kamal Adli cause da pernah tengok die berlakon..memang best..
kalau yang Shahz Jazle xpernah tengokla..hehe


ok,sekarang nie nak cerita pasal Asmara 2 pulak..
kalu korang nak tau..cerita Asmara ni memang xpernah tengok pon cause xkenal sape HERO die..
tapi disebabkan tengok cerita Gemilang hari Isnin...mse cerita ni iklan,adela tunjukkan pasal cerita Asmara 2..
tengok iklan ni..dalam hati cakap
"aik,ni pelakon cerita Gemilang,nak tengokla esok"..
so,kte pon tengok...tapi macam biase ep 1 memang xbest..hehe(ke sebab xpernah tengok cerita nie?)
xkesahla ape pon.......nanti episode 2 kte try tengok,ok??



ini lagu cerita Asmara,,,6ixth Sense-Menyesal

1 comment:

AKU said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...