Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Thursday, 10 March 2011

Birthday Girl

28 Januari 2011....ok2..tau,cerita nie memang da lama..
rasenya kalau benda ni makanan...da basi da..da buang bagi kucing,burung ngan tupai makan.....
tapi nak wat camne??diri-sendiri da malas nak menaip..hehehe....

haih,ade ape pulakla ngan tarikh ni kan??rasanya,kalau korang bace tajuk entri pon da boleh tau...
ok,tarikh ni merupakan hari jadi adik saya yang ke-11..(hohoho,JAH DA TUA)...


HAPPY BIRTHDAY SITI KHADEEJAH....:)

nak bagitau jugak....kiteorang tak celebrate birthday Jah on her birthday cause angah,ali and papa takde kat rumah..yela,maklumlah,semua orang asrama..../wahaha

so,kteorang celebrate birthday Jah mase cuti..emm,tak ingtla tarikh bile tapi time cuti Chinese New Year...
pergi Mid makan kat Kenny Rodgers Restoran..yumm2...










ok,birthday Ali 7 March tapi belom celebrate..Ali masih kat asrama..esok baru balik.../bye

MissUnknown : Happy Birthday kepada semua..../hihi

2 comments:

SMA said...

sedapnye....!!!!

aii ros warna-warni said...

memang sedap...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...