Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday, 5 December 2012

Tunggu Cuti Blog Updated

Assalamualaikum semua!!! Apa khabar?? Sihat?? Alhamdulillah

Lama dah rasanya xberbloggingkan?? Nak cerita itu ini pun dah tak tercerita.. Hah, sekarang dah sesibuk sangat.. xboleh nak buat apa2 dah.. Ni pun kena curi masa sikitlah kan nak mengupdate blog :-P


Hahaha.. Study, study, dan study... Final exam dah dekat.. What?! Yeah.. Rasa macam sekejap jekan.. Tiba2 je Final exam.. Huhu..

Next week, kena hantar assigment, pastu ada test lagi.. Pastu ada quiz.. and everything is next week.. And then ada lagi 1 week.. Lepas tu, study week or should I say study days?? 4 hari je revision period tu.. Start exam 28 but my paper start 30.. Oh, yeah, it's on Sunday.. Spoilkan?? Huhu

So, it's a busy weeks for me... Assignment pun xsiap2 lagi.. Sebenarnya nak taip untuk assignment tapi tertaip untuk blog pula... Hohoho.. Ah, lepas taip ni, kita siapkan assignment pula.. Go! Go! Power rangers! Eh, silap.. Go! Go! Aiisyah!

Setakat ni jelah dulu.. Ada masa update lagi... Oh, start cuti 13 January 2013 and habis paper exam 12 January 2013..

All the best buak kakak2, abang2, rakan2, and adik2.. Semoga berjaya!
:-D

2 comments:

Hanif Idrus said...

Happy study!!

tengku khadijah said...

aiisyah, all the best! ;)
doakan dija jgak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...