Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 28 August 2012

Betul-betul, Tinggal Lagi Seminggu

Pejam-celik, pejam celik, sebenarnya, 7 hari tu berjalan dengan sangat pantas.... Tak tahu apa nak kata.. Tak tahu apa yang nak dirasa.. Sedih? Siapa yang xsedih bila kena tinggalkan rumah.. Tinggalkan family.. Huhu.. Gembira? Pun ada juga sebab dapat jumpa kawan2..Dah 4 bulan dah xjumpa.. So, next week insyaALLAH dapt jumpa... Takut? Hah, ni pun rasa gak... Nak masuk degree first year.. Huhu, baru first time ni nak degree.. Xtahu macam mana keadaannya nanti... Perasaan takut tu, sama je macam kita rasa time nak masuk asasi lepas habis SPM.. Bila dah habis sekolah, nak masuk U, rasa takut gaklah.. Tapi, Alhamdulillah, berjaya habiskan asasi selama setahun.. Dan lepas ni, nak masuk degree pula.. InsyaALLAH 4 tahun... Next week, dah start belajar balik.. 7 hari lagi... 4 September 2012 daftar kat UIA.. Huhuhu.. InsyaALLAH, saya boleh!

4 comments:

KorN said...

wah.. selamat menjadi student semula... pasni besfren dgn esignment lah nampak nya yer... hehe

hainom OKje said...

Insyaallah..... perkara yg dilakukan kena ada minat dan kesungguhan dan jangan lupa sandarkan pada yg Esa Insyaallah...akan jadi mudah SEMOGA BERJAYA dik!

Hanif Idrus said...

Sudah tentu OK punya!!!!
Selamat belajar !!!

Nurrul said...

nak jadi student balik yer ? ?selamat belajar !! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...