Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Tuesday, 17 July 2012

UPU vs Offer Letter

Assalamualaikum semua...

Apa yang korang tengah buat tu? Hehehe.. Harini saya nak cerita pasal UPU dan offer letter. Ok, yang baru habis form 6, asasi, matrikulasi dan yang sewaktu dengannya, pasti ada mohon U melalui UPU, kan? Dan result UPU keluar pada 13 July 2012.. Tahniah bagi yang berjaya dapat U tak kisahlah samaada pilihan pertama atau pilihan terakhir, percayalah itu yang terbaik sebab ALLAH tahu apa yang terbaik untuk kita.. Bagi yang xdapat, jangan sedih2, rezeki anda ada kat tempat lain.. Ketahuilah rezeki tu, milik ALLAH dan dia boleh bagi korang dengan pelbagai cara.. So, ceria2 selalu, k?

Oh, offer letter pula.. So, apakaitannya offer letter dengan UPU? Well, actually, sebagai students Asasi UIA, anda sangatlah beruntung kerana tak payah nak mohon UPU.. Sebab korang akan terus dapat masuk UIA.. Untungkan? So, bersyukurlah. Say Alhamdulillah... Macam saya gak. Oh, saya pun dah habis asasi and the offer letter dah keluar pada tarikh yang sama UPU keluar.. And Alhamdulillah... Saya dapat teruskan pelajaran saya di UIA untuk degree... BulanSeptember nanti baru daftar, so you see, lama lagi which means cuti pun lama lagi.. But still happy because at least saya dapat berpuasa stu bulan and berhari raya dekat rumah.. With my family... Hehehe.. Although saya akan jumpa kawan2 bulan 9 nanti.. Ok, friends, jumpa bulan 9 nanti, k? Wait for me.. InsyaALLAH


Share2 lah apa yang korang dapat... All the best buat semua!

3 comments:

Rafiq Naemah said...

slm...
same lah kite masuk uia bln 9 nih..kos je lain2...haha..

Rafiq Naemah said...

sains politik.... kat sane lau lelaki hari2 baju formal ke??

Hanif Idrus said...

sama lah kita..hehehhe
Kos analisis dalaman pembiakan nyamuk...kos baru..hehehhehe
Tahniah yek..so lepak umha rajin updated blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...