Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 15 June 2012

Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical

Nak Join? klik FOLLOW WEEKEND


Syarat mudah:

1) Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
2) Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian linkkan ke entri ini.
3) Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog ye. :)
4) Dah siap entri, pastekan link entri korang kat ruang komen kat bawah.
5) Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM. 

17 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks yaa sudi join segmen ni! :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join skali kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow mollow weekend ni! :D

Natasha said...

Singgah n follow dr segmen yg sama.
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

"sis gadis berkata-kata" said...

sis golek-golek n follow kat blog cute ni... jom ke teratak sis....
http://husnazulkepli.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

LaLa mhdnor said...

macam2 segmen skrg ni kan,hehe

Nur chahaya abadiey said...

salam ziarah n follow..jmpt singgh blog nur jga ea :)

MISS Z BERCELOTEH said...

MISS Z BERCELOTEH singgah sini dari segmen yang sama...
eh..eh.. dah follow taw...
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Rafflesia™ said...

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-571.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 574

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

ATIQAH said...

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Mohd Noor Shawal said...

anda di tag http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/giveaway-blog-ohsemm-by-eira-shamiera.html

KorN said...

korn dtg ni .. hye empunye belog... btw dr segmen sama ajam ni.. =P

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow awk tau tau.hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist

Zaidalifah Hussin said...

Salam Perkenalan dari segmen yang sama :)
blog list ke 32 :

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

come blogwalking back...

NasZ said...

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...