Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Wednesday, 16 May 2012

Endless Love

Dulu suka sangat tengok cerita Marimar kat TV3. Sekarang minat tengok cerita Endless Love.. Kenapa? Sebab saya peminat hero dan heroin kedua-dua cerita ni :-P



Dua cerita ni hero and heroin dia sama.. Hihihi.. Dingdong Dantes and Marian Rivera.. Dulu selalu juga tengok cerita Marimar ni kat tv3... Kalau tak sempat nak tengok kat tv tu, sanggup tengok dekat Tonton.. Hehehe...

Endless Love ni, dah cuti baru tahu ada dekat tv3.. Tu pun sebab baca kat surat khabar.. Kalau tak, memang tak tahu.. Masa cuti ni pun, kat tv dah episode 20.. So, kita tengok kat tonton jela episode1.. Hehehe


Kalau korang nak tahu Endless Love ni cerita apa, korang tengoklah cerita Korea.. Autumn In My Heart.. Memang sama je cerita ni dengan Endless Love.. Yang beza cuma satu cerita Filipina and lagi satu cerita Korea..


Memang sama je.. Mula-mula tertukar anak.. Pastu last-last bercinta.. Hehehe.. Walaupun sama, tetap nak tengok juga sebab minat Dingdong Dantes dan Maria Rivera <3


4 comments:

iEdA said...

sk tgk citer neh...sweet + romantik jer dowg b2 2...klo mis,mmg tgk kt tonton lah...hehe ^_^

Ct Mawa said...

huhu..kaklong & ibu mawa pun suka tgk cerita ni

miz ruha said...

suka tengok cerita ni jg!!endless love...

smilenajah93 said...

ouhh ~~ cerita sama ngan autumn in my heart keee ~~ hewheww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...