Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 16 March 2012

Sibuk Sibuk

Assalamualaikum.....


Ahhhhh!!!! Serious kot, rindu sangat nak tulis blog.. Tangan dah gatal sangat ni nak tulis blog.. Walaupun my previous entry cakap saya akan jarang berblogging, tapi, saya memang terasa nak menulis... Rindu sangat dah ni... Huhuhuhu


APa benda nak cerita... Hah, banyak! In fact, banyak sangat! Tapi for today, nak cerita dekat korang semua about kesibukan saya di CFS, IIUM (Pusat Asasi UIA)... So, for this week, next week, next month until tak tahulah bila, jadual saya sangat sibuk... For this week, ada S.M.A.C. Apa benda ni? SMAC stand for Sports and Martial Art Carnival


Macam hari sukan jugala... Benda ni diuruskan oleh FSCC.. Foundation Students Coordination Council.. Disebabkan saya ni ahli FSCC, tu yang sibuk tu.. Kena uruskan banyak benda.. Saya bawah biro Opening and Closing Ceremony which mean, me and my friends yang sama biro dengan saya kena uruskan majlis pembukaan dan penutupan yang akan berlangsung hari Rabu (21/3/2012) and tutup (25/3/2012).. Kepelikan berlaku sebab games start esok (17/3/2012) but open ceremony start lambat.. Ok, ada sebab-sebab yang tertentu benda ini berlaku..

Jangan ingat, after SMAC, saya boleh duduk rehat.. No, no, no... 2-4 April 2012.. Muncul pula Extravangaza ECONSS.. Ok, apa benda pula ni? Benda ni macam hari kantin untuk students kos Economics and Management Sciences.. Ada gerai-gerai, talk, forum, and banyak lagi.. Benda ni diuruskan Econs Society dengan bantuan daripada MRC and FSCC.. So, sibuk lagilah.. Saya biro venue.. Hmmm, nampaknya, kena uruskan tempat. Tempah tempat ni, tempah tempat tu...

Lepas tu, bulan 5... Final exam muncul pula... Hihihihi.. For last semester macam saya ni, kena struggle betul-betul.. Kena work hard sangat-sangat.. Nak masuk main campus kena 2.5 and above and definitely my target not 2.50 but more than that.. And kalau boleh, nak dean's list.. 4.00 pun boleh.. InsyaALLAH..

Lepas exam cuti.. Ada lagi kerja... Apa dia? Nantilah cerita.. Ada benda lain nak kena buat ni.. Oklah, jumpa lagi ye kawan-kawan.. Doakan kejayaan saya.. Bye and Assalamualaikum ;)

1 comment:

NOOR FATIN said...

gudluck! belajar rajin2 ok! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...