Selamat Datang!

Jumlah Orang Datang

Friday, 30 December 2011

Semester 3, Last Sem for my foundation

Assalamualaikum and hello !



Kalau korang semua nak tahu, cuti saya sudah nak sampai ke penghujungnya.. Sejak bulan 10 saya cuti, akhirnya, 8 Januari 2012 saya akan mendaftar semula di Gombak..

Well, for semester 3.. My last sem before my first year degree.. Maknanya, kenalah struggle betul-betul for this last sem, right? Yelah, nak pergi main campus dekat Gombak ni, untuk students ECONSS macam saya ni, kena dapat 2.5.. Tapi, takkanlah nak 2.5 kan? Mesti nak lebih.. Lagipun, kalau boleh, saya nak ambil accounting time degree nanti (actually, my mom yang nak, hahaha)

Dan lagi, sebenarnya, nak bagitahu korang, for this sem, memang pack sesangat.. Banyak betul subjek.. Kalau sem 1 dulu, 6 subjects sem 3 ni pun 6 subjects juga.. Sem 2? Nanti saya cerita.. Tak macam kawan-kawan saya yang lain.. yang setahun setengah, sem ni diaorang 4 subjects je.. Huhuhu.. Untungla~

My subjects for this semester :

Economics
Accounting 2
Mathematics 2
Computer 2
Religion in Islam
Introduction to Business

So, inilah subject-subjectnya.. InsyaALLAH, I can do it.. Study betul-betul.. And for you yang baca entry ini, doakan saya and rakan-rakan.. Hehe,

p/s : 4-7 jan kena pergi UIA PJ.. 

3 comments:

ayiel said...

good luck for sem3 babe!!! :)

Atiqah said...

aisyahhhh ! gudluck yer.aja aja fighting !

Aiisyah Gazali said...

ayiel and atiqah : thanks ;) all the best utk korang berdua juga.. aja aja fighting !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...